Om Webbsidan

Sajten Letsbuyit.se lanserades hösten 2019.
Det är en oberoende tjänst som har som målsättning att hjälpa konsumenter att hitta bra produkter med hjälp av de köpguider som vi erbjuder kostnadsfritt.

Vi samarbetar med ett antal olika annonsprogram, exempelvis Adrecord AB & Adtraction Marketing AB. Det innebär att om du köper något via länkarna i vårt innehåll, så kan vi tjäna en liten provision på transaktionen. Du hjälper på så sätt till att stödja vårt arbete med att utveckla webbsidan vidare. Tack för ditt stöd!

Våra skribenter

våra skribenter
Våra fristående skribenter jobbar kontinuerligt med att ta fram nya köpguider för olika produkter samt att utveckla och förbättra befintliga köpguider. Skribenterna är kunniga inom sitt ämnesområde och skriver information som är lättförståelig för dem som är ute efter att köpa en viss produkt. I de fall där det finns tidigare produkttester gjorda så länkar vi till originaltestet för produkten. Våra toppval tas fram utifrån att vi väger in faktorer såsom produktens pris, dess kvalitet och uppskattad hållbarhet. Vi väger även in produktens design och användarvänlighet när vi ställer samman våra produktförslag.

Vårt mål med webbsidan

våra mål med webbplatsen
Vi har som mål med webbsidan att fortsätta uppdatera våra sammanställningar av befintliga produktguider. Vi har även som mål att bygga ut med fler köpguider för fler produkter.

Ägare av webbsidan:

Webbsidan ägs, drivs och utvecklas av företaget Lavén IT AB med kontor i Örebro.
Org.nr: 556752-6701

Kontakt: Kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin