Trosor från Mawashi – tillverkade av organisk växtfibrer

Mawashis trosor är kända för sin ekologiska design och bekvämlighet. Dessa trosor imponerar med sin komfortnivå och sina miljövänliga egenskaper. Vi kommer att dyka in i de fem olika modellerna som Mawashi erbjuder för att ge dig en bättre bild av vad du kan förvänta dig. Genom att läsa denna recension får du insikter om hur dessa underkläder fungerar i vardagen, vilket hjälper dig att nästa gång du letar efter nya trosor.

Mawashis trosor är tillverkade av ekologiska växtfibrer, vilket gör dem andningsbara och mjuka. De är designade för att vara det mest bekväma plagget i din garderob.

Det finns fem modeller tillgängliga, alla skapade med tanke på stil och komfort. Mawashi strävar efter att erbjuda de mjukaste underkläderna du någonsin burit.

Mawashis 5 modeller av trosor

Följande populära modeller finner du hos Mawashi:

  • Hipster Moonchild
  • Hipster Topanga
  • Brazilian Laguna
  • Bikini Brief
  • Thong Witchcraft

Här kan du läsa lite mer kring varje modell:

Hipster Moonchild

Hipster Moonchild

Hipster Moonchild är designad för att du ska känna dig bekväm hela dagen. Den är tillverkad i Tencel®, ett material med antibakteriella egenskaper som håller bort svett och fukt. Den är smidig och utformad för att ge en perfekt passform som ger extra stöd under trötta dagar. Denna hipstertrosa är ett måste i din garderob för att du ska kunna må så bra som möjligt!


Hipster Topanga


Mawashis Hipster Topanga är en skön och bekväm trosa som är tillverkad i en mjuk Bambu/Modal-blandning. Den är speciellt designad för att passa bekvämt och ge rumpan ett extra lyft. Trosan leder bort fukt och svalkar huden, vilket gör den perfekt för användning i vardagen. För att uppnå maximal komfort, få ett snyggt lyft och hålla sig sval och fräsch, välj Mawashis Hipster Topanga.


Brazilian Laguna

Brazilian Laguna är tillverkade av 95% organiska växtfibrer som ger en bekväm och andningsbar känsla. De har en högre skärning baktill och en hög benöppning, som gör att du får en perfekt passform. Medan de är enkla att tvätta och torkar blixtsnabbt är de även extremt mjuka och sköna att bära.


Bikini Brief

MAWASHI bikini brief är riktig vardagslyx. Denna trosa har en enkel och sammetslen passform som fungerar för alla tillfällen. Tillverkad av en unik blandning av Bambu och Modal som ger en sval och torr känsla, oavsett vad du sysslar med. En bekväm trosa utan krusiduller som passar alla.


Thong Witchcraft

Thong Witchcraft är ett innovativt underklädesplagg av Tencel®, ett material som är både antibakteriellt och svalkande. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt och bekvämt oavsett hur din kropp ser ut. Den här modellen är snyggare och smidigare än många andra trosor på marknaden.


Att välja rätt storlek och modell av Mawashis trosor är viktigt för komforten. Vi rekommenderar att du noggrant mäter din midja och höfter innan du gör ditt val. Det finns en storleksguide på Mawashis webbplats som kan vara till hjälp.

Skötsel och underhåll av dina trosor är avgörande för att säkerställa deras livslängd. Mawashis trosor är gjorda av organiska växtfibrer, vilket gör dem mjuka och andningsbara men kräver också särskild vård. Följ tvättråden noga för att behålla kvaliteten på materialet över tid.