Anlita flyttfirma i Stockholm

När du ska anlita en flyttfirma i Stockholm finns det många saker som du bör tänka på redan från start. En flyttfirma ska få dig att känna dig trygg och kunna erbjuda många olika tjänster för alla typer av behov, samtidigt som du ska kunna nyttja RUT-avdrag och få en trygg försäkring om olyckan skulle vara framme. Med MEX flyttfirma får du ett seriöst och professionellt företag som har ett stort utbud av flyttjänster såväl som tjänster inom magasinering, personaluthyrning och mycket mer.

MEX flyttfirma är företaget för dig som vill anlita en verksamhet med många års erfarenhet av branschen. Hit kan du vända dig om du vill anlita ett seriöst flyttföretag som kan hjälpa dig att flytta ditt bohag från en plats till en annan. MEX hjälper inte bara privatpersoner med packning, bärhjälp och transport, utan kan även erbjuda flyttjänster för företag och fastighetsägare. Om ditt företag ska byta kontor kan du alltså vända dig till MEX flyttfirma för att få hjälp med uppgiften. Här nedan kommer vi att lista fler av de tjänster som företaget har och när de kan lämpa sig som bäst.

Mycket att tänka på inför en flytt

Tjänsteutbud hos MEX flyttfirma i Stockholm

Det finns många fördelar med att välja en flyttfirma som erbjuder många olika typer av tjänster. Ett stort och gediget tjänsteutbud är oftast ett mycket bra tecken på företagets kompetens och långa erfarenhet av branschen. Samtidigt blir det också lättare och billigare för dig som kund. Genom att välja ett och samma företag till flera olika uppgifter minskar du kostnaderna och slipper dessutom flera kontaktpersoner.

Flytt och transport – MEX flyttfirma är experter på att hjälpa dig med flytten och arbetar med både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Stockholm. Här kan du t.ex. få hjälp med enbart bärhjälp och transport, men du kan också anlita företaget för packning eller beställa ditt emballage som kartonger och förpackningsmaterial.

Montering – Behöver du hjälp med montering av bokhyllan eller det nya köksbordet som du köpte i samband med flytt? MEX har utbildad och kunnig personal som kan hjälpa dig med nästan all typ av montering. Detta är dock en tilläggstjänst som inte ingår i en vanlig flytt.

Städtjänster – I samband med din flytt behöver du vanligtvis städa ur din gamla bostad. En flyttstädning kan vara mer tidskrävande än man kan tro och därför är det nästan alltid bäst att ta hjälp av ett företag. MEX flyttfirma samarbetar med utbildad städpersonal som gör hela flyttstädningen åt dig. Företaget kan även anlitas för klassisk hemstädning eller byggstädning.

Personaluthyrning – Är du i behov av personal till ditt företag eller event? MEX flyttfirma gör det möjligt för dig att hyra personal inom flera olika branscher och kategorier. Det enda du behöver göra är att slå MEX en signal eller skicka iväg ett mejl, så får du veta mer om hur personaluthyrning i Stockholm fungerar.

Anlita en seriös flyttfirma med RUT-avdrag.

Seriös flyttfirma med RUT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdraget om du anlitar MEX flyttfirma för flytt, magasinering eller för någon av deras städtjänster. RUT-avdraget är framtaget för att det ska bli lättare för privatpersoner att ha råd med hushållsnära tjänster, vilket är just vad flyttstädning och transport av bohag är.

När du väljer MEX flyttfirma får du alltid hjälp att ansöka om hela bidraget. Det enda du behöver göra är att lämna över ditt personnummer i samband med bokning, så sköter MEX resten. Att kunna erbjuda RUT-avdrag är ett mycket bra bevis på att företaget är seriöst och att de är registrerade för F-skatt i Sverige. RUT-avdraget ger dig en sammanlagd reducering på 50 % på arbetskostnaden (gäller ej material, emballage och liknande).