Black Friday-deals, hur hittar jag de bästa?

Det bästa med Black Friday nu för tiden är att det inte längre bara är under en dag, utan en hel vecka; den så kallade Black Week. Genom att dessutom ta hjälp av LetsBuyit.se hittar du mycket enklare vad du letar efter, här finns information om olika butiker och deras rea-produkter. Förutom vilka butiker som finns med listas även tips på hur du ska göra och vad du ska tänka på. För det första är det bra att ha en uppdaterad, bestämd lista på vilka produkter som ska köpas. Se till att ha listan nära till hands och håll dig till den så gott du kan. Detta förhindrar många spontana köp som senare ångras.

Vid inköp på nätet är det mycket enkelt att jämföra butiker, sortiment och priser innan en order skickas iväg. Jämför, surfa runt och tänk efter så kanske du sparar mer pengar att lägga på andra köp. Stressa inte, lägg lite tid på att utforska och se efter vart det du vill ha finns. Planering gör dig förberedd! För övrigt kan du dessutom besöka några butiker några dagar innan Black Friday / Black Week startar. På så vis kan du möjligtvis hitta en butik som tjuvstartar rean.

Vad är viktigt att tänka på när denna hysteri närmar sig och är igång? Jo, att försöka undvika fallgroparna på sänkta priser. Det viktigaste att fundera kring är om det verkligen är så billigt som det verkar vara. Så här gör du för att slippa bli lurad av den höga rabatten.

Använd ett sunt förnuft

Är rabatten rimlig, eller är det för bra för att vara sant? Jämför priser över tid, inför planeringen av vilka produkter som ska köpas kan du notera priset hos en butik innan rean börjar. På så vis undviker du att bli lurad när du står där i butiken.

Handla inte mer än tänkt

Finns det ett erbjudande som säger att om du handlar för 1000 kronor får du 20% rabatt är det lätt att dras med i stormen. Det här är en farlig bov, tänk efter om du verkligen kommer att använda sakerna. Annars riskerar denna rabatt ändå bli dyr i slutändan.

Tänk långsiktigt

Har varorna ett bäst före datum? Kolla upp detta innan du bunkrar upp allt för mycket om det inte kommer att gå åt. En faktor som kan spela större roll än den andra är såklart också vilken typ av vara det handlar om. Är det mat eller schampo och skrivarpapper finns skillnaden i att matvarorna blir gamla eller tappar sin effektivitet efter en tid.

Kika in de olika kategorierna och undersök vilka priser det handlar om. Kolla gärna också upp om hur populär produkten är, så att du inte väntar för länge med att köpa just denna sak. Väntar du för länge kan det vara för sent, du vill ju inte råka ut för att produkten är utsåld hos alla återförsäljare!

Stort lycka till med årets Black Week!