Bäst träningsutrustning för att hålla nyårslöftet

Har även du gett nyårslöfte till dig själv att träna och komma i form under året?
Du är inte ensam – tusentals svenskar ger varje år liknande löften för att komma igång med träningen under det nya året. Här har vi ställt samman en lista över de fem träningsredskap som vi tycker är bäst och kan hjälpa dig att komma i form under detta året!

5 bra träningsredskap för att komma i form

  • Löpband – att springa på löpband är en klassiker och något som funkar för de flesta som vill förbättra sin kondition. Du kan läsa vår guide om bästa löpbandet här.
  • Crosstrainer – erbjuder en rätt skonsam träningsform, samtidigt som du tränar upp både kondition och styrka i kroppen. Du kan läsa vår guide om bästa crosstrainern här.
  • Motionscykel – många tycker att cykling är en avkopplande träningsform. Cykling ger resultat och en motionscykel är något som passar de flesta. Du kan läsa vår guide om bästa motionscykeln här.
  • Roddmaskin – en maskin som verkligen utmanar dig och ger din kropp en ordentlig genomkörare. Du kan läsa vår guide om bästa roddmaskinen här.
  • Stakmaskin – för många ett rätt så okänt träningsredskap med stora möjligheter till bra träning. Du kan läsa vår guide om bästa stakmaskinen här.

Så nu har du fått fem förslag på bra träningsmaskiner som kan hjälpa dig att nå ditt nyårslöfte i år. Lycka till!