Sinful kalender

Sinful kalendrar
Snabbmeny:
Toppval

Dela på Facebook Dela på Twitter

Skulle du vilja ge din partner något utöver det vanliga i vinter? Har du stora problem med att komma på några bra idéer? Varför inte köpa en Sinful kalender? Du kan köpa den under hösten och ge bort den till din pojkvän, flickvän, make eller maka i slutet av november. Första december är det dags att öppna första luckan, och sedan väntar 24 riktigt heta och spännande överraskningar som verkligen kommer sätta krydda på livet. Börjar samlivet kännas lite väl rutinmässigt? Nå, risken är inte särskilt stor att det förblir så när ni har tagit del av det som gömmer sig bakom luckorna i den här kalendern.

Två olika varianter

Det finns två olika varianter av Sinful julkalender. Dels finns det en klassisk variant, dels en lite mer påkostad variant som kallas Deluxe. Nu kanske du undrar om det spelar någon roll vilken av dessa du köper. Det något kluvna svaret på den frågan är att det beror på vem du är och vad du är ute efter. Det beror dels på hur viktigt priset på kalendern är för dig, dels på hur stor vana du har av den här typen av produkter sedan tidigare. Den klassiska varianten är flera hundra kronor billigare. Den brukar kosta strax under tusenlappen. Vill du spara pengar är det med andra ord den klassiska varianten som passar bäst. Produktvärdet i denna brukar hamna runt 3000 kronor. Den andra varianten är dyrare. Den kostar runt 1 700 kronor. Det är dock viktigt att komma ihåg att även produktvärdet är högre på denna. Du får varor värda cirka 4 500 kronor när du väljer att köpa Sinful Deluxe.

Kärlek

Deluxe kan vara bättre för erfarna

Det är inte bara priset på kalendrarna som avgör vilken du bör satsa på. Även en sådan sak som hur erfarna du och din partner är av sexleksaker och andra tillbehör till samlivet påverkar vilket val som är det lämpligaste. Om det här är första gången ni använder sexleksaker och liknande produkter kan den klassiska modellen mycket väl räcka gott. Då finns det kanske ingen anledning att satsa helhjärtat på den mer påkostade varianten. Ni kan börja lite mjukt med klassikern och nästa år kanske ni har fått mersmak och vill satsa på den lite dyrare varianten. Om ni däremot har använt den här typen av produkten tidigare, och redan har fyllt på lådorna med en hel del sådana saker, kan det vara smart att välja Deluxe-modellen. Den kommer förmodligen göra er betydligt nöjdare och ni behöver inte bli besvikna på att ni redan har det mesta som gömmer sig bakom luckorna.

 

Så införskaffar du en julkalender från Sinful

Känner du dig övertygad om att en adventskalender från Sinful är precis vad du skulle vilja ge till din partner i år? Har du även kommit fram till vilket av de två alternativen som är mest lämpligt? Då blir nästa steg att genomföra köpet. Frågan är då var man vänder sig för att köpa den här typen av kalender? Du har förmodligen redan insett att den här sortens kalender inte säljs i livsmedelsbutikerna, på det sätt som chokladkalendrarna och tv-kalendrarna gör. Så är det förstås, men det gör inte att det blir speciellt svårt att köpa en julkalender från Sinful. Det finns webbutiker som säljer både Sinful klassisk och Sinful Deluxe.

Så införskaffar du en julkalender från Sinful

Med några få musklick kan du lägga den adventskalender du vill ha i varukorgen, fortsätta till kassan och betala. Därefter är det bara för dig att luta dig tillbaka och vänta några dagar på leverans. Produkten skickas antingen direkt hem till dig eller till närmaste postombud. När den väl har kommit behöver du bara slå in den i ett fint presentpapper och överlämna presenten till din käraste. Därefter har ni flera veckors spänning och nöje framför er. Många roliga överraskningar väntar, och de produkter ni får när ni öppnar luckorna kan ni förstås behålla för att njuta av lång tid efter att ni har öppnat sista luckan.

Vem kan ha glädje av kalendern från Sinful?

Vem är då kalendrarna från Sinful till för? Egentligen kan de här kalendrarna skänka både glädje, spänning och njutning till alla, men det är förstås enklast för någon att köpa den till sin flickvän eller pojkvän. Varje lucka kan då öppnas tillsammans och innehållet kan utforskas gemensamt.

Vem kan ha glädje av kalendern från Sinful?


Tips på fler kalendrar:
Snabbmeny:
Sinful kalendrar