Adventskalender man

Bäst roliga kalendrar

Snabbmeny:
Toppval roliga kalendrar för män

Dela på Facebook Dela på Twitter


Trodde du att det bara var barn det fanns adventskalendrar för? Då är du helt fel ute. Det finns julkalendrar för alla, även vuxna män. Om du har en make, sambo, pojkvän eller kanske pappa som du tycker förtjänar lite extra uppmuntran kan en adventskalender särskilt framtagen för män vara en perfekt liten present att ge bort inför julmånaden.

Något för alla

Alla män är inte lika och de har heller inte samma intressen. Det är ganska självklart. Det gör att det skulle vara väldigt svårt att ta fram en julkalender som föll alla män i smaken. Det skulle helt enkelt inte gå. Därför är det väldigt positivt att det finns gott om varianter att välja på. Det gör helt enkelt att det går att hitta något för nästan alla.

Något för doftälskaren

Om du vill ge bort en kalender till en man som tycker om dofter kommer du bli glad över att upptäcka att det finns perfekta alternativ. Det finns nämligen stora parfymhus som har valt att skapa egna adventskalendrar för att få ett utmärkt tillfälle att visa upp alla sina dofter på ett enkelt sätt. Att ge bort en doftkalender har flera fördelar. Du ger bort något som förmodligen kommer bli mycket uppskattat, mottagaren av kalendern kommer få chansen att prova många nya dofter i jakten på en ny favoritparfym och dessutom blir produktvärdet högt på den här typen av kalender.

Män älskar överraskningar.

En perfekt kalender för den som älskar öl

Att det finns många som tycker väldigt mycket om öl, däribland många män, kommer nog inte som någon överraskning för dig. Men visste du att det varje år görs ölkalendrar? Det gör det, och de brukar bli mycket uppskattade. Att ge bort en sådan till någon som tycker om öl är det bästa du kan göra. Mottagaren får då chansen att testa nya ölsorter hela vägen fram till julafton. Vilket fantastiskt sätt att fira in julen riktigt ordentligt.

Toppval roliga kalendrar 2024

Vi har valt dessa roliga kalendrar som våra Toppval.

Hudvård, hårvård och annat nyttigt

Att ta hand om sitt yttre är viktigt oavsett om man råkar vara kvinna eller man. Man brukar dock inte använda samma produkter eftersom huden ställer andra krav på produkterna. Önskemålet kring eventuella dofter brukar också variera en del. Därför är det förstås en god idé att förse en man med riktigt bra hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter, och varför inte göra det genom att ge bort en adventskalender fylld med sådant? Ta en titt på de kalendrar som finns att välja på, och se vilken du tror skulle passa allra bäst. Oavsett om du tror att det är ansiktsrengöring, badsalt och hårgelé som skulle mottas med tacksamhet, eller om du tror att det passar bättre med body lotion, duschgel och deodorant så finns det kalendrar som passar. Det gäller bara att utforska utbudet.

Snart är det jul igen.

Ge krydda till relationen

Även om du har tänkt köpa en julkalender till din man för att glädja honom, så finns det förstås inget som hindrar att den samtidigt ger dig glädje. För vuxna finns en rad erotiska julkalendrar som glädjer både kvinnor och män. Det finns även här flera olika varianter, och i varje kalender ryms 24 härliga, spännande överraskningar som kan ge lite efterlängtad krydda till privatlivet. Vissa innehåller förslag på spännande aktiviteter, medan andra kalendrar istället bjuder på produkter. Fundera över vad som skulle passa er bäst och våga ge den här typen av kalender en chans.

En glad överraskning i kalendern.


Tips på fler kalendrar:


Något gott varje dag

Om varken hudvård, hårvård, dofter eller något spännande till samlivet tycks passande i sammanhanget kanske du vill satsa på ett säkert kort som kaffe eller kaffekapslar? Många män tycker om att starta, och för den delen även fortsätta, sin dag med riktig gott kaffe. Vad kan då passa bättre än att ge dem chansen att prova nya, goda sorter varje dag ända fram till julafton? Kaffekalendrar och kaffekapselkalendrar finns båda att hitta online. Kanske lyckas du till och med själv få ett smakprov av någon av de goda varianterna som döljer sig bakom luckorna om du har tur. Visserligen kanske inte produktvärdet blir fullt lika högt i den här typen av kalender som om du ger bort en kalender med dofter, hudvård, hårvård eller öl, men tacksamheten från mottagaren kan fortfarande bli minst lika stor.

Snabbmeny:
Toppval roliga kalendrar till män

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin