Adventskalender smink

Att barnen gärna vill ha en adventskalender när det lider mot jul är ingen nyhet. Men vad är det egentligen som säger att det bara är barn som ska få uppleva nöjet med att ha en egen kalender? Sminkkalendrar är exempelvis något som kan locka såväl vuxna som tonåringar. I 24 dagar under december månad gömmer sig små skönhetsöverraskningar bakom luckorna. Ena dagen kan det vara ett läckert nagellack, andra dagen en ögonskugga. Det är helt enkelt ett perfekt tillfälle att fylla på makeupskåpet.

Adventskalender smink

Snabbmeny: Toppval adventskalendrar med smink


Flera spännande alternativ

Den som vill ha en adventskalender fylld med smink har gott om alternativ. Det finns långt ifrån bara en kalender med den här typen av innehåll. Vissa företag har sin egen julkalender med enbart sina egna sminkprodukter, medan andra aktörer skapat sminkkalendrar med makeupprodukter från flera olika skönhetsföretag. För den som bara vill ha naturliga skönhetsprodukter finns lämpliga kalendrar, och för den som främst är ute efter lite dyrare märken finns också alternativ. Alla som är intresserade av makeup kan helt enkelt hitta en adventskalender som kan tänkas passa.

Adventskalendrar smink 2024

Vi har valt dessa sminkkalendrar som våra Toppval 2024.

Body Shop

Ett företag som många har lärt sig att känna igen är The Body Shop. Företaget säljer en mängd makeup- och hudvårdsprodukter som inte testats på djur. Här finns gott om ekologiska produkter som verkligen bidrar med härliga vårdande egenskaper. Företaget brukar lansera ett flertal kalendrar varje år, vilket gör att alla trogna kunder och även många nya kan hitta något som faller dem i smaken. I luckorna gömmer sig allt från badbomber som ger huden näring till ansiktsmasker som bidrar till att ge huden en riktig energi-boost. Här finns också smink, hårvårdsprodukter och massor av andra produkter som gör alla skönhetsintresserade tonåringar och vuxna riktigt nöjda.

Adventskalender med smink

Lyko

Skönhetsföretaget Lyko har otroligt mycket att erbjuda för den som är intresserad av makeup, hudvård, hårvård och andra typer av skönhetsprodukter. Naturligtvis brukar de även erbjuda julkalendrar varje år. Här behöver du verkligen inte hålla tillgodo med ett och samma märke på produkterna bakom luckorna. Ena dagen kan du hitta något från Clinique, andra dagen kan det vara något från Löwengrip, Wella eller Sebastian för att nämna några exempel. I de här kalendrarna vimlar det av fräscha, fina och mycket användbara produkter som bidrar till en vacker jul- och nyårslook.

Ett högt produktvärde

Förutom att det är spännande att se vad som gömmer sig bakom varje lucka finns det även fler fördelar med sminkkalendrar. Det är nämligen så att du får produkter till ett värde som är betydligt högre än vad kalendern faktiskt kostar. Ofta kan du spara flera tusen kronor jämfört med om du själv skulle gå och köpa produkterna i butik. En julkalender kan kosta runt 500 kronor, men det är då inte ovanligt att du får produkter till ett värde på 4 000 kronor, eller till och med mer än så. För den som brukar spendera mycket pengar på den typen av varor kan det därför vara en riktigt god idé att passa på att köpa en adventskalender. Dels får du ladda upp inför julen på ett riktigt roligt sätt, dels får du alla de produkter du behöver för att kunna bli ditt allra snyggaste jag på jul och nyår, dels sparar du massor av pengar. Det finns med andra ord mycket att vinna.

En välkommen present till tonårsdottern

Om du har en tonårsdotter vars småsyskon fått varsin adventskalender för barn, kan det kännas roligt att ge även henne något extra inför advent. Då är en sminkkalender det perfekta alternativet. Här kommer en fin kalender fylld med allt från badsalt till nagellack, allt som en ung tjej som fått upp intresset för skönhetsprodukter kan önska sig. Vem har sagt att det bara är små barn som kan ha glädje av adventskalendrar?

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin