Erotisk adventskalender

Bäst erotiska adventskalendrar

Snabbmeny:
Toppval erotiska adventskalendrar

Dela på Facebook Dela på Twitter


Det finns vanliga julkalendrar och så finns det de andra, de som verkligen får människor att haja till och titta en extra gång. Till den senare kategorin hör erotiska adventskalendrar. För den som vill sätta lite krydda på privatlivet och vända upp och ned på allt vad tråkigt samliv heter, är det här den bästa typ av julkalender man kan tänka sig.

Gott om spännande alternativ för vuxna

Självklart ska det finnas spännande julkalendrar för vuxna som gör tiden fram till julafton mer intressant för dem. Lyckligtvis är utbudet förhållandevis stort, oavsett vilken typ av adventskalender man är ute efter. För dem som vill ha något som gör samlivet med ens partner lite roligare finns det gott om erotiska kalendrar att välja på. En sådan kan på flera sätt hjälpa till att ge en rejäl nytändning.

En kalender fylld med tips

Det finns adventskalendrar som är fyllda med produkter och så finns det kalendrar som är fyllda med andra saker, som till exempel tips. Det senare kanske inte låter så intressant till att börja med, men faktum är att en adventskalender fylld med tips kan vara nog så spännande, åtminstone om det handlar om en erotisk sådan. Varje dag kan du och din partner vänta er ett eller flera tips på spännande aktiviteter som ni kan ägna er åt i hemmets vanligtvis så lugna vrå. Vissa kalendrar är utformade mer som ett spel, där ni får flera tips per dag, och den som öppnar får välja vilket av alternativen ni ska genomföra den dagen. För de par som upplever att de har fastnat i gamla hjulspår, vars samliv mer eller mindre går på rutin, kan den här typen av adventskalender verkligen medföra en önskad förändring.

Gott om spännande alternativ för vuxna

En produktfylld adventskalender

Hur spännande och roligt det än är med tips som bidrar till ett roligare och mer varierande sexliv, så finns det många som hellre vill ha en julkalender fylld med mer handfasta saker, produkter helt enkelt. Naturligtvis finns det gott om sådana erotiska kalendrar också. Deras innehåll kan variera, beroende på vilken av kalendrarna du fastnar för. Vad som är gemensamt för dem alla är att du kan räkna med att ha ett välfyllt förråd med sådant som ökar spänningen i ert gemensamma liv när julafton väl står för dörren. Bakom luckorna kan det gömma sig allt från sexleksaker till massageoljor och handbojor, allt för att en förändring ska kunna åstadkommas redan under december.

Toppval erotiska adventskalendrar 2024

Vi har valt dessa erotiska adventskalendrar som våra Toppval.

Flera populära alternativ

Om du har bestämt dig för att du vill ladda upp med en erotisk adventskalender inför jul i år, blir nästa beslut att fatta, vilken av alla tillgängliga alternativ du ska satsa på. Det finns som sagt ett flertal kalendrar av den här typen på marknaden, och du behöver kika på några olika alternativ för att kunna jämföra dem och se vilken som faller dig mest i smaken.

Flera populära alternativ

Sinful adventskalender

Ett av de kalenderval som finns om du är ute efter något erotiskt, är Sinful julkalender. Det är en exklusiv sort för den som är på jakt efter riktigt lyxiga sexleksaker och tillbehör. Visserligen kostar den här produkten cirka 1 700 kronor att köpa, men med tanke på att produktvärdet är betydligt högre, över 4 500 kronor, får du verkligen valuta för pengarna. Även om du kanske inte är van att spendera så här mycket pengar på en julkalender, så kan det definitivt vara en god investering i ert förhållande och ert samliv.


Tips på fler kalendrar:


Amorelie julkalender

Något billigare, med ett pris på cirka 1 500 kronor, är Amorelie julkalender. Även denna innehåller lyxiga produkter av hög kvalitet för de par som vill unna sig något extra under december. I denna döljer sig 24 heta överraskningar som ger njutning och nöje till såväl kvinnor som män. Här finns såväl massageprodukter som sexleksaker, naturligtvis med variation och något nytt varje dag. Produktvärdet är betydligt högre än produktpriset. Man uppskattar att det hamnar på cirka 4 600 kronor.

En kalender väl värd priset

Oavsett vilken av de erotiska julkalendrar som finns att köpa som du fastnar för, så kan man säga att det här är kalendrar som är väl värda kostnaden. I så gott som alla överstiger värdet på produkterna med rejäl marginal det pris som du betalar vid köp.

Snabbmeny:
Toppval erotiska adventskalendrar

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin