Rituals kalender

Bäst fina kalendrar från Rituals

Snabbmeny:
Toppval fina kalendrar från Rituals

Dela på Facebook Dela på Twitter


Är Rituals en av dina favoritbutiker? Eller är det kanske så att du är något av en allätare vad gäller vilka butiker du besöker, men du kanske däremot gillar den typen av produkter som Rituals tillhandahåller? Oavsett vilket av dessa alternativ som stämmer in på dig så finns det något du bör göra när hösten kommer. Vad det är för något? Du bör hålla utkik efter Rituals julkalender.

Vad är Rituals adventskalender?

Nu undrar du säkert vad Rituals adventskalender är för något. Handlar det om erbjudanden varje dag mellan 1 december och 24 december som i många andra butiker? Nej, det gör det inte. Det här är en adventskalender av mer klassiska mått. Du får helt enkelt hem en riktig julkalender med 24 luckor, och bakom varje lucka gömmer det sig en skönhetsprodukt av något slag. Det här ger dig med andra ord en ypperlig chans att fylla på skåpen där hemma med riktigt bra produkter till hudvård, kroppsvård och makeup. Samtidigt ger det dig också den där spänningen och känslan av förväntan som bara en adventskalender kan ge. Kanske har du inte haft någon egen julkalender sedan du var barn, och då är det verkligen hög tid att du ändrar på det nu.

Produkterna som gömmer sig bakom luckorna

Vad är det då för produkter som finns i kalendern från Rituals? Det varierar naturligtvis från år till år, annars skulle det inte bli mycket till överraskning. Du kan dock räkna med att du får skönhetsprodukter till ett värde av mellan 1 300 och 1 500 kronor, utan att behöva betala mer än 600 – 700 kronor. En riktigt bra affär med andra ord. Vilka produkter som kommer finnas i kalendern 2020 vet vi förstås inte med säkerhet ännu, men du kan utgå från att det kommer röra sig om allt från ansiktskrämer och läppglans till härligt doftande ljus.

Rituals har ett brett sortiment där du hittar allt från doftljus till kläder och skönhetsprodukter. Det breda utbudet återspeglas också i julkalendrarna som brukar vara väldigt varierade och intressanta. Detta faktum gör förstås att det blir ännu mer spännande att öppna luckorna. Du vet aldrig i förväg vad du kan förvänta dig när du öppnar dagens lucka.

Toppval fina kalendrar från Rituals 2024

Vi har valt dessa fina kalendrar från Rituals som våra Toppval.

Vem kan ha glädje av Rituals kalender?

Nu kanske du sitter och funderar på om Rituals julkalender rentav skulle kunna vara en bra present att ge bort till någon. Det tror vi absolut att den skulle kunna vara. Om du känner någon som fyller år på hösten, som gillar Rituals eller åtminstone den typen av produkter som säljs i butiken, kan det här vara en perfekt present. Det ger dels en överraskning när presenten överlämnas, men därefter också överraskningar varje dag i december ända fram till julafton. Fantastiskt roligt för alla som gillar skönhet, kroppsvård och även inredning.

Fundera över intressen

För att försöka komma fram till vilka i din närhet som skulle kunna tänkas uppskatta en adventskalender från Rituals behöver du sätta dig ned och fundera över vad dina nära och kära har för intressen. Vilka gillar skönhet och makeup? Känner du någon eller några som ofta tycks köpa nya hudkrämer, body lotions och duschprodukter? Du kanske har en vän eller släkting som tycks frossa i makeupinköp? Då kan du vara ganska säker på att han eller hon skulle älska att få den här sortens julkalender. Det spelar egentligen ingen roll om det handlar om en tonårsdotter, en lillasyster, en mamma eller en mormor. Alla kan uppskatta att få en kalender från Rituals om de har intresse för den här typen av produkter. Glöm bara inte bort att även du själv bör få uppleva glädjen av att äga en sådan kalender och öppna luckorna på daglig basis under december månad.


Tips på fler kalendrar:


Så köper du Rituals kalender

Hur ska du då gå tillväga om du vill köpa en julkalender med produkter från Rituals? Det är inte speciellt komplicerat. Antingen kan du gå till en av Rituals fysiska butiker som finns i många svenska städer idag, eller så kan du helt enkelt göra en beställning på webben. Det senaste är egentligen det allra enklaste sättet, eftersom du då kan göra ditt inköp när som helst på dygnet, utan att behöva ta dig till en butik under dess öppettider. Leveranstiden är sällan särskilt lång när du beställer från en webbutik.

Snabbmeny:
Toppval fina kalendrar från Rituals

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin