Åhlens julkalender

Bäst kalendrar

Snabbmeny:
Toppval kalendrar

Dela på Facebook Dela på Twitter


Har du hört talas om Åhléns julkalender? Om inte så har du verkligen missat något, men då är det hög tid att du tar en titt på den i år när december börjar. Det här är ingen adventskalender i traditionell mening. Du får inte hem en kalender i vilken du får sitta och öppna pappluckor för att se vad som gömmer sig där bakom. Istället handlar det om att du får ta del av nya fina erbjudanden varje dag.

Mycket pengar att spara

För den som följer Åhlens adventskalender noga finns det en hel del pengar att spara. Här går det nämligen att göra riktiga fynd. Naturligtvis kan du passa på att köpa sådant som du själv vill ha och behöver, men du kan även se till att köpa julklappar till dina nära och kära baserat på vad som dyker upp i kalendern. Varje dag kommer ett nytt spännande erbjudande. Det finns egentligen inget tydligt mönster i vilken typ av produkter det är som dyker upp. Vissa dagar kan det vara skönhetsprodukter som krämer eller makeup. Andra dagar kan det vara kläder, parfym, leksaker, nyttiga köksredskap och mycket annat. Det gör att det finns möjlighet att hitta julklappar till de allra flesta under dessa dagar och det går att spara en hel del pengar.

Gott om olika varumärken

I julkalendern från Åhléns kan det dyka upp fina produkter från många olika varumärken. Många av dessa fina saker kommer från dyra och exklusiva varumärken. Tack vare de rabatter som ges får fler möjlighet att unna sig något fint från dessa exklusiva märken.

Spännande paket från Åhlens.

Parfymer och skönhetsprodukter från kända märken

Från år till år kan det förstås variera vilka produkter som dyker upp i kalenderns luckor, annars skulle det ju bli tråkigt. Varje år brukar det dock dyka upp någon eller några skönhetsprodukter och någon parfym. Dessa brukar komma från kända och mycket populära märken som till exempel Lancôme, Paco Rabanne, Versace och Dolce & Gabbana. Ibland smyger det sig också in några lite nyare eller mer okända varumärken bland favoriterna. Detta är också väldigt bra, eftersom det ger dig möjlighet att testa nya produkter och upptäcka nya favoriter i skönhetsdjungeln.

Toppval kalendrar 2024

Vi har valt dessa kalendrar som våra Toppval.

Nyttiga produkter att använda i hemmet

Skönhetsprodukter i all ära, men det kan också vara många som hellre vill ha produkter som man faktiskt kan ha större nytta av i hemmet. Lyckligtvis dyker det varje år upp flera sådana föremål i de digitala luckorna i adventskalendern. Vilken typ av nyttoprodukter det rör sig om kan variera från ett år till ett annat. Det kan vara allt från hårtorkar till köksknivar och kaffebryggare. Det gäller helt enkelt att hålla ögonen öppna varje dag under december månad, för att inte missa något som skulle kunna komma till användning i hemmet. Naturligtvis kan även den här typen av föremål passa perfekt att ge bort i julklapp.

Spännande produkter i kalendern.

Oavsett om du har en son eller dotter som just har flyttat hemifrån, eller om du letar efter något att ge bort till dina föräldrar så kan faktiskt sådana här saker vara de allra bästa att ge bort. Nu kanske du tänker att dina föräldrar, som haft egen bostad i många årtionden, förmodligen redan har alla de nyttiga redskap och verktyg de kan tänkas behöva. Så kan det säkert vara, men det betyder inte att det aldrig blir dags att byta ut föremålen de redan har. Det betyder heller inte att det inte går att komma på saker som de skulle kunna uppskatta att ha, men som de kanske aldrig kommit på tanken att köpa. De kanske till exempel har gott om köksknivar, men dessa kanske har sett sina bästa år. Då kanske kockkniven som du kan fynda genom Åhlens kalender gör succé. Det går alltid att förbättra saker och ting.

Uppskattade gåvor

Gäller att vara på hugget

Det är många som har upptäckt tjusningen hos Åhléns adventskalender, vilket gör att det varje dag i december är många som skyndar in i webbshopen för att utnyttja dagens förmånliga erbjudande. Det innebär förstås att det finns en risk att produkten säljer slut. Det gäller därför att du är på hugget och tar en titt på kalenderns erbjudande redan tidigt på dagen. På så sätt kan du se till att du inte går miste om några möjligheter.


Tips på fler kalendrar:


Snabbmeny:
Toppval kalendrar från Åhlens

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin