Apdräkt

Att hitta en passande dräkt till temafesten eller till Halloween kan kännas som en stor utmaning. Det finns så mycket att välja på och det gäller att hitta något som gör dig unik. Du vill troligtvis inte komma till festen bara för att upptäcka att du har en likadan kostym som 50 % av gästerna. Just därför är en apdräkt ett smart val. Det brukar inte vara speciellt många som klär ut sig till apa på maskeraden. Det ger dig dessutom viss anonymitet beroende på vilken modell du väljer. Om det är en Halloweenfest får du dessutom en fördel i att slippa frysa. De flesta apdräkter är nämligen ganska varma.

Bäst Apdräkt
Snabbmeny:
Toppval Apdräkter Apmasker Vanliga frågor


Apdräkter för barn och vuxna

En av de stora fördelarna med apdräkter är att de passar lika bra för barn som för vuxna. Att det kommer en apa in på festen brukar vålla glada miner oavsett om gästerna är barn eller om de har passerat 18 med god marginal. Det finns även pardräkter för det par som vill klä ut sig till två matchande apor. Detta kan vara en rolig idé oavsett om du ska gå tillsammans med din partner eller din bästa kompis.

Att klä ut sig till apa

Det finns naturligtvis inte bara en sorts apdräkt. Den som vill klä ut sig till apa har en hel del valmöjligheter. Vissa dräkter är utformade som en jumpsuit. Det handlar alltså om en hel dräkt med tillhörande luva. Luvan har förstås öron. På dräkten sitter ofta en svans. Vissa dräkter tar det hela ett steg längre och har ett huvud ovanpå dräkten, som du tar på ungefär som en hjälm. Vissa tycker att den sortens kompletta dräkt är perfekt, medan andra känner sig lite instängda när det inte är hål för ansiktet. Kom ihåg att det är du själv som avgör vilken typ av apdräkt som är den bästa.

Att klä ut sig till apa

Dräkter och masker

För den som vill föra in lite mer humor på festen finns några extra humoristiska alternativ. Det finns till exempel uppblåsbara dräkter som ger sken av att du kommer ridande på en tuff apa. Det finns flera olika varianter av sådana dräkter. Andra exempel på roliga dräkter är gorilladräkter med tillhörande bur, där det kan sitta någon i buren. Den som tar sig tid att leta lite kan hitta riktigt roliga alternativ.

 

Toppval Apdräkter 2023

Vi har valt dessa Apdräkter som våra Toppval.
klä ut dig till apa på nästa maskeradfest. Även populärt som utklädningskläder för barn.


 

Häftiga tillbehör

Oavsett vilken apdräkt du väljer till slut så finns det roliga accessoarer att köpa till. Du väljer själv hur många eller få tillbehör du vill införskaffa. Du väljer också vilka tillbehör du ska ha. Du kanske till exempel vill komplettera med en speciell mask som du har fått syn på. Det finns gott om apmasker att välja på. Du kan också köpa till häftiga handskar med hår på. Det går också att köpa lösa öron och svans, om du vill använda egna kläder och bara klä ut dig litegrann. Du kan också köpa uppblåsbara bananer att ta med till festen. Det är ju ett välkänt faktum att många apor tycker otroligt mycket om bananer. Att komma bärande på en enorm banan är då ett roligt partytrick.

Klä ut dig till apa - köp en dräkt eller apmask.
 

Toppval Apmasker 2023

Vi har valt dessa Apmasker som våra Toppval.
Schimpans- och gorillamasker för maskeradfesten eller utklädnad.


 

Frågor och svar kring Apdräkter

✅ Finns det apdräkter både för vuxna och barn?

Ja, det säljs apdräkter både för vuxna och barn och det finns även dräkter för småbarn (1-3 år). Här hittar du våra Toppval av Apdräkter.


✅ Kan apdräkter fungera som pardräkter?

Ja, många köper flera dräkter och går till maskeradfesten i grupp. Ni kan vara ett kompisgäng som väljer att gå utklädda som apor i flock eller du och din älsklig som båda klär ut sig i matchande apdräkter.


✅ Vilka vanliga tillbehör finns till den som vill klä ut sig till apa?

Populära tillbehör kan vara apmasker, som förändrar ditt utseende till en apa på ett effektiv sätt. Sedan finns det löstagbara svansar, apöron och uppblåsbara bananer som kan vara en kul detalj i sammanhanget.


Lär dig mer om apor:Snabbmeny:
Toppval Apdräkter Apmasker Vanliga frågor

Utklädd till apa på festen.

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad: