Hulken dräkt

Du känner väl till Hulken? Den gröna och muskulösa varelsen som gestaltas i filmer och serietidningar. När det är dags för temafest kan en Hulkendräkt vara perfekt. Det spelar ingen roll om temat är superhjältar, filmstjärnor, kändisar, roliga figurer eller om det är en vanlig maskerad. Att klä ut sig till Hulken fungerar nästan alltid.

Bäst Hulken dräkt
Snabbmeny:
Toppval Hulken dräkt Vanliga frågor


Olika modeller av Hulken dräkter

En Hulkendräkt kan se ut på många olika sätt. Att dräkten är grön är givet. Den regeln tummas det inte på någonstans. Muskler brukar också vara en självklar del av dräkten. Därefter finns det dock inga givna direktiv. Det finns dräkter som både innehåller mask och dräkt. Det finns också varianter där det ingår kläder men ingen mask. Du kan då antingen köpa en mask separat om du vill ha en, eller sminka dig med hjälp av teatersmink. Det finns även uppblåsbara Hulkendräkter. De är lite mer påkostade och ofta dyrare än de andra dräkterna. De drivs av en pump och batterier, så om du väljer en sådan kostym är det viktigt att du inte glömmer att köpa batterier.

Hulken dräkt för vuxen

Klä ut sig till Hulken

För alla barn som vill klä ut sig till Hulken finns naturligtvis också dräkter. De flesta karaktärer finns även i barnstorlek, så även denna. Vissa av vuxenkostymerna är i one size. De är tillverkade i en modell som gör att de flesta vuxna ska kunna ha dem på sig. Det finns dock även dräkter som har en mer specialanpassad storlek, exempelvis Small eller Medium.

 

Hulken på Halloween

Vissa blir bjudna på maskerad och temafest vid flera olika tillfällen på året. Det är naturligtvis trevligt. För många är det dock Halloween som är det enda tillfället då det är aktuellt att klä ut sig. Då gäller det förstås att tänka till och fundera över vad du ska klä ut dig till. För många faller valet på olika skrämmande karaktärer. Vissa klär ut sig till Freddie Krueger, andra till en häxa. Några väljer att klä ut sig till zombie, andra till liemannen. Valmöjligheterna är naturligtvis många även om du har bestämt dig för att klä ut dig till något skrämmande. Det är däremot viktigt att komma ihåg att du faktiskt inte måste komma utklädd till en skräckinjagande typ.Du kan välja något helt annat. Att klä ut sig till Hulken fungerar till exempel alldeles utmärkt även på Halloween. Vissa skulle säkert betrakta honom som en smula skrämmande, men framför allt är det en bra förklädnad. En Hulkendräkt är troligtvis långt ifrån ditt vanliga utseende. Det är just det som är huvudsaken. På en Halloweenfest eller annan typ av temafest är tanken att du ska klä ut dig. Du ska alltså inte likna dig själv. Genom att gå klädd som Hulken byter du utseende och stil drastiskt. Du blir grön, du får muskler och troligtvis en helt annan utstrålning. Du väljer naturligtvis själv om du vill ha en heldräkt med mask och allt, eller en lite enklare modell med enbart dräkt för kroppen. Om du vill kunna prata och äta utan bekymmer kan du välja en dräkt med muskeltröja och byxor och komplettera med grön ansiktsmålning.
 

Frågor och svar kring Hulken dräkt

✅ Finns det Hulken dräkter både för vuxna och barn?

Ja, det säljs Hulken dräkter både för vuxna och barn och det finns även uppblåsbara dräkter för maskeradfesten. Här hittar du våra Toppval av Hulken dräkter.


✅ Vad heter Hulken i förnamn?

Förnamnet på seriefiguren Hulken är Bruce (Banner), medan förnamnet i TV-serien (fr.1977-1982) från är David (Banner).


✅ Vad har Hulken för superkrafter?

Hulken en av de starkaste varelserna på Jorden, hans övermänskliga styrka har aldrig uppmätts, men det sägs att ju mer arg han blir desto starkare blir han. Vad som är säkert är att hans styrka och hans ilska står i proportion till varandra. Han kan lyfta 850 ton, göra kilometerlånga hopp, motstå explosioner, höga fall, höga temperaturer med mera. Hans krafter gör inte bara så att han kommer att utleva människans död utan också gör så att han är fördömd att gå på Jorden för evigt.


Källor:Snabbmeny:
Toppval Hulken dräkt Vanliga frågor

När hulken blir arg för att han inte blev bjuden till maskeradfesten.

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad: