Hulken dräkt

Du känner väl till Hulken? Den gröna och muskulösa varelsen som gestaltas i filmer och serietidningar. När det är dags för temafest kan en Hulkendräkt vara perfekt. Det spelar ingen roll om temat är superhjältar, filmstjärnor, kändisar, roliga figurer eller om det är en vanlig maskerad. Att klä ut sig till Hulken fungerar nästan alltid.

Bäst Hulken dräkt

Snabbmeny:
Toppval Hulken dräkt Vanliga frågor

Dela på Facebook Dela på Twitter


Olika modeller av Hulken dräkter

En Hulkendräkt kan se ut på många olika sätt. Att dräkten är grön är givet. Den regeln tummas det inte på någonstans. Muskler brukar också vara en självklar del av dräkten. Därefter finns det dock inga givna direktiv. Det finns dräkter som både innehåller mask och dräkt. Det finns också varianter där det ingår kläder men ingen mask. Du kan då antingen köpa en mask separat om du vill ha en, eller sminka dig med hjälp av teatersmink. Det finns även uppblåsbara Hulkendräkter. De är lite mer påkostade och ofta dyrare än de andra dräkterna. De drivs av en pump och batterier, så om du väljer en sådan kostym är det viktigt att du inte glömmer att köpa batterier.

Hulken dräkt för vuxen

Klä ut sig till Hulken

För alla barn som vill klä ut sig till Hulken finns naturligtvis också dräkter. De flesta karaktärer finns även i barnstorlek, så även denna. Vissa av vuxenkostymerna är i one size. De är tillverkade i en modell som gör att de flesta vuxna ska kunna ha dem på sig. Det finns dock även dräkter som har en mer specialanpassad storlek, exempelvis Small eller Medium.

Toppval Hulken dräkt 2023

Vi har valt dessa Hulken dräkt som våra Toppval.
Perfekta dräkter för dig som vill klä ut dig till en grön, muskulös man på nästa maskeradfest.

1. Avengers 4 Hulkendräkt för Barn


Avengers 4 Hulkendräkt för Barn

Upplev kraften som Hulken har att erbjuda med den här fantastiska maskeraddräkten! Denna coola maskeraddräkt är perfekt för att klä ut sig till Hulken, den gröna och svarta jumpsuiten tillsammans med halvtäckande masken kommer att ge dig ett ordentligt utseende som syns att du är arg och stark. Denna dräkt är tillverkad av både plast och polyester och finns i två storlekar för barn. Bär den på maskerad eller halloween och få din superhjälte-look.

Han är tillbaka och grönare än någonsin! Vi talar naturligtvis om superhjälten Hulken! Bär den här coola maskeraddräkten och det är som att du får superkrafter! Bli den gröna, arga och starka superhjälten som alla älskar. Avengers 4 Hulken Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart och grön jumpsuit och en halvtäckande mask. Maskeraddräkten är tillverkad i plast och polyester och finns i två storlekar till barn. Bli den gröna superhjälten som fångar allas uppmärksamhet och säg bara inte ”Hulk smash!” för ofta, eller kommer du att förstöra allt!

Finns hos:

Kolla priset


2. Marvel Hulken Deluxe Barn Maskeraddräkt


Marvel Hulken Deluxe Barn Maskeraddräkt

Ge ditt barn en chans att bli den mest ikoniska superhjälten med Marvel Hulken Deluxe Barn Maskeraddräkt! Den här kompletta och smidiga helkroppsdräkten ger ditt barn ett lätt sätt att förvandlas till den gröna hulken, inklusive en grön mask med svart hår i plast. Dräkten är gjord av polyester och plast och inkluderar en jumpsuit med illustrerade muskler, lila trasiga shorts och skoöverdrag. Låt ditt barn kliva in i denna maskeraddräkt och dra ut för att rädda planeten!

Låt ditt barn uppleva den ultimata superhjältemaskeraden med Marvel Hulken Deluxe Barn Maskeraddräkt! Denna kompletta och smidiga helkroppsdräkt ger ditt barn ett lätt sätt att förvandlas till den gröna hulken, inklusive en grön mask med svart hår i plast. Dräkten är gjord av polyester och plast och inkluderar en jumpsuit med illustrerade muskler, lila trasiga shorts och skoöverdrag. Låt ditt barn kliva in i denna dräkt och ta över världen! Med den här deluxedräkten har ditt barn allt de behöver för att tvinga världen att lyda den gröna hulken! Med denna dräkt kan ditt barn krossa alla fiender och rädda planeten!


Finns hos:

Kolla priset


3. Hulk Deluxe Vuxen Maskeraddräkt


Hulk Deluxe Vuxen Maskeraddräkt

Ge dig själv det ultimata utseendet på maskeraden med Hulken Deluxe Maskeraddräkt för vuxna. Upplev kraften hos Hulken med den vadderade jumpsuiten i polyester som ger dig ett realistiskt utseende och en halvmask i plast för att föreställa Hulken. Med denna maskeraddräkt kommer du att visa hur man gör entré på maskeraden och att du är störst, starkast och grönast. Upplev känslan att vara som Hulken och det kommer inte finnas någon som vågar käfta upp sig på festen. Maskeraddräkten finns i storlekarna Standard och X-Large och är tillverkad av högkvalitativa material som polyester och plast.

Varför man gillar att klä ut sig till Hulken på maskeradfester? För att Hulken är en av de mest ikoniska superhjältarna som finns. Han är stark, tappert och har ett stort hjärta. Att klä ut sig till Hulken är ett sätt att försöka fånga den fantastiska känslan som Hulken ger. Det är också ett bra sätt att skapa en häftig och annorlunda look som man kommer att älska att bära på maskeradfester.


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

  • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

  • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

  • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Hulken mask – Pappmasker till maskeraden

Ett enkelt sätt att klä ut sig till hjältarna från filmen The Avengers: Captain America, Hulken, Iron Man och Thor.
Ansiktsmasker för att klä ut sig till hulken och andra superhjältar>> Klicka här för att kolla in maskerna.

Hulken på Halloween

Vissa blir bjudna på maskerad och temafest vid flera olika tillfällen på året. Det är naturligtvis trevligt. För många är det dock Halloween som är det enda tillfället då det är aktuellt att klä ut sig. Då gäller det förstås att tänka till och fundera över vad du ska klä ut dig till. För många faller valet på olika skrämmande karaktärer. Vissa klär ut sig till Freddie Krueger, andra till en häxa. Några väljer att klä ut sig till zombie, andra till liemannen. Valmöjligheterna är naturligtvis många även om du har bestämt dig för att klä ut dig till något skrämmande. Det är däremot viktigt att komma ihåg att du faktiskt inte måste komma utklädd till en skräckinjagande typ.

Du kan välja något helt annat. Att klä ut sig till Hulken fungerar till exempel alldeles utmärkt även på Halloween. Vissa skulle säkert betrakta honom som en smula skrämmande, men framför allt är det en bra förklädnad. En Hulkendräkt är troligtvis långt ifrån ditt vanliga utseende. Det är just det som är huvudsaken. På en Halloweenfest eller annan typ av temafest är tanken att du ska klä ut dig. Du ska alltså inte likna dig själv. Genom att gå klädd som Hulken byter du utseende och stil drastiskt. Du blir grön, du får muskler och troligtvis en helt annan utstrålning. Du väljer naturligtvis själv om du vill ha en heldräkt med mask och allt, eller en lite enklare modell med enbart dräkt för kroppen. Om du vill kunna prata och äta utan bekymmer kan du välja en dräkt med muskeltröja och byxor och komplettera med grön ansiktsmålning.

Frågor och svar kring Hulken dräkt

✅ Finns det Hulken dräkter både för vuxna och barn?

Ja, det säljs Hulken dräkter både för vuxna och barn och det finns även uppblåsbara dräkter för maskeradfesten. Här hittar du våra Toppval av Hulken dräkter.

✅ Vad heter Hulken i förnamn?

Förnamnet på seriefiguren Hulken är Bruce (Banner), medan förnamnet i TV-serien (fr.1977-1982) från är David (Banner).

✅ Vad har Hulken för superkrafter?

Hulken en av de starkaste varelserna på Jorden, hans övermänskliga styrka har aldrig uppmätts, men det sägs att ju mer arg han blir desto starkare blir han. Vad som är säkert är att hans styrka och hans ilska står i proportion till varandra. Han kan lyfta 850 ton, göra kilometerlånga hopp, motstå explosioner, höga fall, höga temperaturer med mera. Hans krafter gör inte bara så att han kommer att uppleva människans död utan också gör så att han är fördömd att gå på Jorden för evigt.

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Hulken dräkt Vanliga frågor

När hulken blir arg för att han inte blev bjuden till maskeradfesten.

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad:

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se