Pumpadräkt

På Halloween ordnas många fester där gästerna förväntas komma utklädda. Den ena gästen efter den andra kommer utklädd till Jason med hockeymasken, liemannen eller en zombie. De flesta dräkter som används på Halloween är ganska otäcka. Därför kan det behövas något som för in lite ljus och glädje på festen. Varför inte satsa på en dräkt som har en annan anknytning till Halloween? Med en pumpadräkt smälter du in fint på festen.

Bäst Pumpadräkt

Snabbmeny:
Toppval Pumpadräkter 2024 Vanliga frågor


Klä dig i en pumpadräkt när du ska gå på Halloweenfest

Pumpor befinner sig ju nämligen också i fokus runt denna högtid. Utanför många dörrar står fina utkarvade pumpor med ljus i. Därför är det definitivt en bra idé att klä dig i en pumpadräkt när du ska gå på Halloweenfest. Detta är även en dräkt som passar de barn som ska fira Halloween. Det spelar ingen roll om det handlar om en fest med klassen eller om det är dags att gå runt och tigga godis. Utklädd till pumpa kommer din son eller dotter troligtvis göra succé.

Ett flertal modeller att välja på

Att en pumpa är tämligen rund och orange vet nog de flesta. Därför är det lätt att anta att alla pumpadräkter är likadana. Så är dock inte fallet. Du kan välja att klä ut dig till pumpa och ändå ha många olika kostymer att välja på. Vissa dräkter består av orange, svarta eller randiga strumpbyxor och en pumpa runt överkroppen samt en hatt. Andra dräkter består av en orange tröja med motiv av en Halloweenpumpa på bröstet men utan hatt. Det finns även pumpadräkter för vuxna där man satsar på en mer sexig wet look. Där innehåller förpackningen en åtsmitande dräkt med pumpamotiv och strumpbyxor.

Klä ut dig till en pumpa på Halloween.

Andra dräkter består av klänningar med pumpans färger, strumpbyxor och någon passande huvudbonad. Det finns en hel del att välja på. Det gör att såväl barn som vuxna kan hitta en kostym som passar. Även för de minsta barnen finns passande pumpadräkter. De här dräkterna består ofta av en söt jumpsuit, ofta med luva. Det är svårt att tänka sig något sötare än en liten baby utklädd till pumpa. Det ska naturligtvis börja firas Halloween redan i låg ålder. Varför inte fira tillsammans med hela familjen. Det är fullt möjligt att hitta matchande pumpakostymer till samtliga familjemedlemmar.

Toppval Pumpadräkter 2024

Vi har valt dessa Pumpadräkter som våra Toppval.
Roliga och söta dräkter till Halloweenfesten.

===

===

Ett bra pris

En fördel med att klä ut dig till pumpa eller att låta barnen göra det, är att det går att hitta riktigt prisvärda maskeradkläder. Det behöver inte alls bli dyrt. Barndräkter är nästan alltid lite billigare än dräkter för vuxna. De enklaste pumpadräkterna för barn finns för strax under 100 kronor. Det innebär att det går att komma riktigt billigt undan. Naturligtvis finns det även mer påkostade modeller. Hur mycket en kostym kostar kan förstås bero på kvalitet. Det kan även bero på vad som ingår.

Pumpadräkt för små barn

Det är ganska naturligt att en dräkt som bara innehåller en tröja och möjligen ett par strumpbyxor är billigare än ett komplett kit med både dräkt och tillbehör. Så är det förstås även när det kommer till pumpadräkter. Visst finns det dräkter för runt 400 kronor, men det går utmärkt att klara sig med en kostym för 250 kronor.

Frågor och svar kring Pumpadräkter

✅ Finns det pumpadräkter både för barn och vuxna?

Ja, det säljs Pumpadräkter både för barn och vuxna. Här hittar du våra Toppval av pumpadräkter.

✅ Varför är pumpan så starkt förknippad med Halloween?

När Halloween-traditionen fick fäste i USA vid slutet av 1800-talet, så började man använda pumporna som dekoration. Den enkla anledningen till att man började använda pumpor var att det fanns en stor tillgång av dem under slutet av oktober.

✅ Får man mer godis om man är utklädd som pumpa på Halloween?

Det finns tyvärr ingen officiell undersökning kring detta, men folk i allmänhet öppnar nog hellre sina dörrar och ger godis till en glad pumpa än till en skrämmande zombie 🙂

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Pumpadräkter Vanliga frågor

Hitta bästa Pumpadräkten online -vi hjälper dig.

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad:

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin