Pippi dräkt

Pippi Långstrump är en älskad favorit bland barnen. Faktum är att det även finns väldigt många vuxna som har Pippi som idol. Hon är orädd och går sin egen väg. Det finns inget som är omöjligt för Pippi. Just därför är en Pippi dräkt det perfekta valet när det är dags för temafest.

Bäst Pippi dräkt

Snabbmeny:
Toppval Pippi Långstrumps dräkter Vanliga frågor

Dela på Facebook Dela på Twitter


Klä ut sig i Pippi Långstrump kläder

Oavsett om det är en traditionell maskerad eller en fest för att fira Halloween fungerar denna klädsel alldeles utmärkt. Många barn väljer med glädje att klä ut sig till Pippi Långstrump. Det finns även Pippi kläder för vuxna, vilket gör att även de kan gå på fest förklädda till världens kanske mest rakryggade flicka.

Så förvandlas du till Pippi

Att förvandlas till Pippi för en dag är inte speciellt svårt. Åtminstone inte utseendemässigt. Det finns gott om Pippidräkter för både stora och små. Pippi är ju känd för att ha en lite speciell klädstil. Hennes skor är enorma i förhållande till hennes längd. Hennes röda flätor står rakt ut åt sidan och liknar ingen annans frisyr. Strumporna är ofta färgrika men inte i samma färg. Istället kan hon komma klädd i en orange strumpa och en grön. Det är just sådant som gör henne så otroligt häftig. Om du vill klä ut dig till henne är just detta sådant du behöver ta hänsyn till. Antingen köper du en komplett dräkt eller så plockar du samman delar som passar. Det är helt upp till dig. Färdiga Pippi-set finns för både vuxna och barn.

Klä ut dig till Pippi Långstrump

Om du väljer att köpa maskeradkläder med Pippi-tema är det sannolikt att det inte medföljer någon peruk. Eftersom håret är en väldigt viktig del av karaktären behöver du komplettera med detta. Det bör inte vara några som helst problem att hitta en peruk som liknar Pippis hår. Naturligtvis finns även sådana för både stora och små.

Toppval Pippi dräkter 2024

Vi har valt dessa Pippi dräkter som våra Toppval.
Klä ut dig till Pippi Långstrump med hjälp av dessa fina dräkter, skor, strumpor och peruker.

1. Pippi Utklädnad Pippikläder


Pippi Utklädnad Pippikläder

Denna utklädnad ger dig chansen att leva ut din Pippi Långstrump-dröm! Det färgglada Setet innehåller ett antal högkvalitativa plagg som strumpor, byxor, skjorta och förkläde som alla är inspirerade av de ikoniska illustrationerna av Ingrid Vang Nyman. Bär detta set och du kommer att få äran att vara maskeradens starkaste flicka!

Barn gillar att klä ut sig till Pippi Långstrump för att hon är ett sådant unikt och ikoniskt karaktär. Pippi är inte rädd för att vara annorlunda, och hon är stark och självständig. För barn är det ofta attraktivt att få klä ut sig som en sådan modig rollfigur och få uppleva att man är som Pippi.

Finns hos:

Kolla priset


2. Pippi Tunika, Flerfärgad


Pippi Tunika, Flerfärgad

Denna fantastiska barnklänning inspirerad av den legendariska Pippi Långstrump är en unik möjlighet att skapa en speciell stil. Klänningen är helt sydd i högkvalitativ bomull och består av tre härliga färger, gul, blått och rött. Varje detalj i denna klänning är noggrant utvald och har ett unikt utseende som skapar en tidlös look som aldrig går ur modet. Det är den perfekta Pippi-klänningen för alla tillfällen.

Barn gillar att ha en Pippi-klänning eftersom den är så färgstark och unik. Det är ett sätt att skilja sig från mängden och känna sig speciell. Pippi-klänningen är rolig och bekväm vilket gör att barnen älskar att bära den. Den kommer att hålla dem svala och bekväma samtidigt som de ser stiliga ut. De älskar att leka med Pippi och ha kul i sin egen Pippi-klänning


Finns hos:

Kolla priset


3. Pippi Långstrump I Villekulla Leggings


Pippi Långstrump I Villekulla Leggings

Dessa Pippi Långstrump-leggings är skapade för att fånga känslan av Villekulla. Med en modern design och ett fantastiskt motiv skapar de en unik look. Dessa leggings är även gjorda av BCI-bomull, vilket garanterar att de är tillverkade på ett ansvarsfullt sätt. Perfekta för alla som söker efter ett par leggings med den där lilla extra touchen.

Pippi Långstrumps bor i sitt hus färgglada och ovanliga gamla trähus Villa Villekulla. Här bor hon med sin häst Lilla Gubben och apan Herr Nilsson.


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

  • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

  • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

  • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.


Personligheten också viktig

Den som vill klä ut sig till Pippi har mer att tänka på än bara kläderna. Det gäller att ha rätt attityd och rätt beteende också. Här gäller det att utrusta sig med en utstrålning som säger att allt är möjligt. Det gäller att ha skinn på näsan och att ifrågasätta orättvisor. Det kanske inte dyker upp så värst många orättvisor att ifrågasätta på festen, men skinn på näsan är alltid bra att ha.

Med rätt personlighet och rätt kläder och tillbehör blir festen garanterat trevlig. De flesta har någon gång tittat på Pippi, eller läst böckerna. Det gäller både barn och vuxna. Det gör att alla kommer veta exakt vem det är du föreställer. De flesta kommer nog tänka tillbaka på sin barndom med glädje. Astrid Lindgrens figurer i allmänhet är mycket älskade och omtyckta. Av alla populära karaktärer är kanske Pippi en av de allra mest älskade. Att gå utklädd till Pippi bäddar med andra ord för en fest där du kan få många beundrare. Det blir också lätt att inleda ett samtal eftersom ni kan börja med att prata om era favoriter bland Astrids böcker och filmer. Förutom Pippi Långstrump har hon ju också skapat Emil i Lönneberga, Madicken och många fler.

Frågor och svar kring Pippi Långstrump´s dräkter

✅ Finns det Pippi dräkter både för vuxna och för barn?

Ja, det säljs Pippi dräkter både för vuxna och barn och det finns även tillbehör som exempelvis Pippi-peruker, skor och långa strumpor. Här hittar du våra Toppval av Pippi dräkter.

✅ Vad heter Pippi Långstrump?

Hela hennes namn är Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump.

✅ Var bor Pippi?

Pippi Långstrump bor alldeles ensam i Villa Villekulla med sin häst och sin apa Herr Nilsson. Hon har hel kappsäck full med guldpengar.

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Pippi Långstrumps dräkter Vanliga frågor

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad:

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin