Pippi dräkt

Pippi Långstrump är en älskad favorit bland barnen. Faktum är att det även finns väldigt många vuxna som har Pippi som idol. Hon är orädd och går sin egen väg. Det finns inget som är omöjligt för Pippi. Just därför är en Pippidräkt det perfekta valet när det är dags för temafest.

Bäst Pippi dräkt
Snabbmeny:
Toppval Pippi Långstrumps dräkter Vanliga frågor


Klä ut sig till Pippi Långstrump

Oavsett om det är en traditionell maskerad eller en fest för att fira Halloween fungerar denna klädsel alldeles utmärkt. Många barn väljer med glädje att klä ut sig till Pippi Långstrump. Det finns även Pippikläder för vuxna, vilket gör att även de kan gå på fest förklädda till världens kanske mest rakryggade flicka.

Så förvandlas du till Pippi

Att förvandlas till Pippi för en dag är inte speciellt svårt. Åtminstone inte utseendemässigt. Det finns gott om Pippidräkter för både stora och små. Pippi är ju känd för att ha en lite speciell klädstil. Hennes skor är enorma i förhållande till hennes längd. Hennes röda flätor står rakt ut åt sidan och liknar ingen annans frisyr. Strumporna är ofta färgrika men inte i samma färg. Istället kan hon komma klädd i en orange strumpa och en grön. Det är just sådant som gör henne så otroligt häftig. Om du vill klä ut dig till henne är just detta sådant du behöver ta hänsyn till. Antingen köper du en komplett dräkt eller så plockar du samman delar som passar. Det är helt upp till dig. Färdiga Pippi-set finns för både vuxna och barn.

Klä ut dig till Pippi Långstrump

Om du väljer att köpa maskeradkläder med Pippi-tema är det sannolikt att det inte medföljer någon peruk. Eftersom håret är en väldigt viktig del av karaktären behöver du komplettera med detta. Det bör inte vara några som helst problem att hitta en peruk som liknar Pippis hår. Naturligtvis finns även sådana för både stora och små.

 

Toppval Pippi dräkter 2023

Vi har valt dessa Pippi dräkter som våra Toppval.
Klä ut dig till Pippi Långstrump med hjälp av dessa fina dräkter, skor, strumpor och peruker.


 

Personligheten också viktig

Den som vill klä ut sig till Pippi har mer att tänka på än bara kläderna. Det gäller att ha rätt attityd och rätt beteende också. Här gäller det att utrusta sig med en utstrålning som säger att allt är möjligt. Det gäller att ha skinn på näsan och att ifrågasätta orättvisor. Det kanske inte dyker upp så värst många orättvisor att ifrågasätta på festen, men skinn på näsan är alltid bra att ha.Med rätt personlighet och rätt kläder och tillbehör blir festen garanterat trevlig. De flesta har någon gång tittat på Pippi, eller läst böckerna. Det gäller både barn och vuxna. Det gör att alla kommer veta exakt vem det är du föreställer. De flesta kommer nog tänka tillbaka på sin barndom med glädje. Astrid Lindgrens figurer i allmänhet är mycket älskade och omtyckta. Av alla populära karaktärer är kanske Pippi en av de allra mest älskade. Att gå utklädd till Pippi bäddar med andra ord för en fest där du kan få många beundrare. Det blir också lätt att inleda ett samtal eftersom ni kan börja med att prata om era favoriter bland Astrids böcker och filmer. Förutom Pippi Långstrump har hon ju också skapat Emil i Lönneberga, Madicken och många fler.
 

Frågor och svar kring Pippi Långstrump´s dräkter

✅ Finns det Pippi dräkter både för vuxna och för barn?

Ja, det säljs Pippi dräkter både för vuxna och barn och det finns även tillbehör som exempelvis Pippi-peruker, skor och långa strumpor. Här hittar du våra Toppval av Pippi dräkter.


✅ Vad heter Pippi Långstrump?

Hela hennes namn är Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump.


✅ Var bor Pippi?

Pippi Långstrump bor alldeles ensam i Villa Villekulla med sin häst och sin apa Herr Nilsson. Hon har hel kappsäck full med gullpengar.


Källor:Snabbmeny:
Toppval Pippi Långstrumps dräkter Vanliga frågorVi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad: