Piratkläder

Bäst Piratkläder

Snabbmeny:
Toppval Piratkläder 2024

Dela på Facebook Dela på Twitter


Vem kan klä ut sig i piratkläder på maskeraden eller Halloweenfesten? Det kan naturligtvis vem som helst göra. Piratdräkter finns i olika stilar, vilket att det finns något för alla åldrar och alla tillfällen. Är det dags för Halloweenfirande vill du förmodligen se lite mer skrämmande ut än du gör till vardags. Då kan du klä ut dig till zombiepirat eller något annat mindre förtjusande. Är det barnkalas som står på agendan? Då kan du förse din son eller dotter med piratkläder som skulle kunna platsa i sagan om Peter Pan och Kapten Krok. Alternativen är många och det är bara att börja leta.

De bästa Piratkläderna 2024

Vi har valt dessa Piratkläder som våra Toppval.
Perfekt när du ska klä ut dig till en tvättäkta pirat på maskeraden.

1. Karibisk Piratdräkt


Karibisk Piratdräkt

Ge dig själv ett komplett piratutseende med den här karibiska piratdräkten. Upplev det läckra komfort som högkvalitativt 100% polyestermaterial ger. Den vita tröjan är försedd med en fastsydd brun väst, ett rött midjeband och ett par bruna stövelöverdrag. Byxorna och bandanan som ingår i dräkten ger dig en komplett look för din nästa maskeradfest.

Fördelar med Karibisk Piratdräkt:

 • 100% polyestermaterial
 • Inkluderar tröja med väst, byxor, midjeband och stövelöverdrag
 • Bandana ingår
 • Upplev det läckra komfort som högkvalitativt material ger
 • Få en komplett look för nästa maskeradfest

Finns hos:

Kolla priset


2. De Sju Haven Pirat Dam


De Sju Haven Pirat Dam

Upplev en riktig piratupplevelse med denna De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt och klä ut dig till en vild sjörövare. Klänningen är guld- och brunmönstrad och har draperade ärmar, tillsammans med ett par matchande byxor och en svart axelrem med silverspänne. Med denna dräkt kommer du att känna dig som en riktig sjörövare och bli ett minne för gott.

Fördelar med De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt:

 • Känn dig som en riktig sjörövare
 • Guld- och brunmönstrad klänning med draperade ärmar
 • Matchande byxor och axelrem med silverspänne


Finns hos:

Kolla priset


3. Piratdräkt för Barn


Piratdräkt för Barn

Barnpiratdräkt är det perfekta valet för att förvandla barnet till en riktigt äventyrlig pirat. Den har en högkvalitativ och bekväm konstruktion som är idealisk för piratäventyr. Tröjan har ett fastsytt brunsvart bälte som ger ett äkta piratutseende medan de randiga byxorna och bandanan är det perfekta komplementet till dräkten. Den bekväma, lätta designen ger barnet frihet att utforska och skapa sin egen pirathistoria.

 • Högkvalitativ och bekväm konstruktion
 • Fastsydd brunsvart bälte för ett äkta piratutseende
 • Randiga byxor och bandana för att komplettera dräkten
 • Bekväm och lätt design som ger frihet att utforska


Finns hos:

Kolla priset


4. Piratkapten Maskeraddräkt


Piratkapten Maskeraddräkt

Upplev den ultimata piratupplevelsen med denna högkvalitativa maskeraddräkt för vuxna. Med denna eleganta dräkt blir du den stiliga kaptenen över de sju haven. Maskeraddräkten består av en rock med väst och tröja, ett par byxor med band, skoöverdrag och en hatt med bandana. Den är tillverkad i polyester och finns i fem storlekar för att få en perfekt passform. Slå dig samman med dina kamrater och gör en kärnfull entré vid nästa maskerad och låt alla andra lyda dig.

Fördelarna med Pirat Kapten Maskeraddräkt:

 • Elegant dräkt med stilig design
 • Tillverkad i högkvalitativ polyester
 • Fem olika storlekar för perfekt passform
 • Inkluderar rock, väst, tröja, byxor, skoöverdrag och hatt med bandana
 • Kärnfull entré vid nästa maskerad


Finns hos:

Kolla priset


5. Piratjänta Maskeraddräkt


Piratjänta Maskeraddräkt

Den här maskeradklänningen ger dig en stilig och förförisk look som passar perfekt för pirattemat. Klänningen består av en svart underdel med en lager-på-lager-look och en vit överdel. För att fullända din look finns ett bälte med en dödskalle mitt på och en rödsvart piratbandana medföljer. Den är helt tillverkad i 100% polyester.

Fördelar med Piratjänta Maskeraddräkt:

 • Stilig och förförisk look
 • Lager-på-lager-look
 • Bälte med en dödskalle mitt på
 • Rödsvart piratbandana
 • 100% polyester


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

 • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

 • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

 • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Klä ut dig till en känd pirat

Om du ska gå på maskerad kanske du har kommit fram till att du vill klä ut dig till en känd pirat. Då har du några stycken att välja på, så det gäller att du kommer på vem som är din favorit. Först när du vet detta kan du köpa din dräkt, eftersom klädseln ser helt olika ut beroende på vem valet faller på. Kanske vill du se ut som Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean? Han är kanske den allra mest kända och även allra mest älskade piraten från filmens värld. Och vem skulle inte vilja se ut som en så snygg sjörövare när allt kommer kring? Eller är det kanske fortfarande Kapten Krok som är favoriten, trots att du vuxit ifrån sagornas värld för länge sedan? Kanske gillar du lite äldre filmer och har fastnat för Kapten Svartskägg? Eller så kanske du gillar Pirates of the Caribbean men har en annan favorit än Sparrow? Du kanske helt enkelt helst av allt vill få en chans att klä ut dig till kapten Barbossa? Oavsett vilken favorit du har så kan du klä ut dig till denna. Det gäller bara att välja rätt piratkläder och rätt tillbehör, så har du stilen klar inför festen.

En skrämmande pirat till Halloween

När det är dags att fira Halloween brukar de flesta vilja klä ut sig till en ganska skrämmande karaktär. Kanske är du inget undantag? Ingen fara. Du kan ändå klä ut dig till pirat, men du kanske ska släppa tanken på att föreställa en karaktär från filmvärlden. Istället kanske du vill se ut som en sjörövare som härjat hårt på havet, med såreffekter och blodstänk på dina piratkläder. Eller kanske är det du som är den ökända zombiepiraten som sätter skräck i varenda själ på gatan?

Klä ut dig till pirat på maskeradfesten.

När du tar en titt på de maskeraddräkter som finns i partybutikerna kommer du märka att ett flertal av alla piratkläder ser ut att vara som klippta och skurna för just Halloweenfester. Visst har de drag av klassiska piratkläder, men med dessa blir du betydligt mer skräckinjagande. Naturligtvis bör du göra vad du kan för att höja helhetsintrycket med hjälp av tillbehör som pirathattar, ögonlappar, teatersmink och latexsår. Det gäller trots allt att bli realistiskt otäck och skrämmande. Då räcker det inte med en blodig skjorta och ett par trasiga byxor. Du behöver vara skräckpirat från topp till tå.

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se