Piratkläder

Vem kan klä ut sig i piratkläder på maskeraden eller Halloweenfesten? Det kan naturligtvis vem som helst göra. Piratdräkter finns i olika stilar, vilket att det finns något för alla åldrar och alla tillfällen. Är det dags för Halloweenfirande vill du förmodligen se lite mer skrämmande ut än du gör till vardags. Då kan du klä ut dig till zombiepirat eller något annat mindre förtjusande. Är det barnkalas som står på agendan? Då kan du förse din son eller dotter med piratkläder som skulle kunna platsa i sagan om Peter Pan och Kapten Krok. Alternativen är många och det är bara att börja leta.

Bäst Piratkläder
Snabbmeny:
Toppval Piratkläder


Klä ut dig till en känd pirat

Om du ska gå på maskerad kanske du har kommit fram till att du vill klä ut dig till en känd pirat. Då har du några stycken att välja på, så det gäller att du kommer på vem som är din favorit. Först när du vet detta kan du köpa din dräkt, eftersom klädseln ser helt olika ut beroende på vem valet faller på. Kanske vill du se ut som Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean? Han är kanske den allra mest kända och även allra mest älskade piraten från filmens värld. Och vem skulle inte vilja se ut som en så snygg sjörövare när allt kommer kring? Eller är det kanske fortfarande Kapten Krok som är favoriten, trots att du vuxit ifrån sagornas värld för länge sedan? Kanske gillar du lite äldre filmer och har fastnat för Kapten Svartskägg? Eller så kanske du gillar Pirates of the Caribbean men har en annan favorit än Sparrow? Du kanske helt enkelt helst av allt vill få en chans att klä ut dig till kapten Barbossa? Oavsett vilken favorit du har så kan du klä ut dig till denna. Det gäller bara att välja rätt piratkläder och rätt tillbehör, så har du stilen klar inför festen.

 

En skrämmande pirat till Halloween

När det är dags att fira Halloween brukar de flesta vilja klä ut sig till en ganska skrämmande karaktär. Kanske är du inget undantag? Ingen fara. Du kan ändå klä ut dig till pirat, men du kanske ska släppa tanken på att föreställa en karaktär från filmvärlden. Istället kanske du vill se ut som en sjörövare som härjat hårt på havet, med såreffekter och blodstänk på dina piratkläder. Eller kanske är det du som är den ökända zombiepiraten som sätter skräck i varenda själ på gatan?

Klä ut dig till pirat på maskeradfesten.

När du tar en titt på de maskeraddräkter som finns i partybutikerna kommer du märka att ett flertal av alla piratkläder ser ut att vara som klippta och skurna för just Halloweenfester. Visst har de drag av klassiska piratkläder, men med dessa blir du betydligt mer skräckinjagande. Naturligtvis bör du göra vad du kan för att höja helhetsintrycket med hjälp av tillbehör som pirathattar, ögonlappar, teatersmink och latexsår. Det gäller trots allt att bli realistiskt otäck och skrämmande. Då räcker det inte med en blodig skjorta och ett par trasiga byxor. Du behöver vara skräckpirat från topp till tå.