Gorilladräkt

Letar du efter en riktigt rolig dräkt att ta på dig på temafesten? Vad sägs om att klä ut dig till gorilla? Det är förmodligen en utstyrsel som är otroligt olik hur du brukar se ut. Det gör att det känns ännu roligare att gå på festen. Du har dessutom fördelen att nästan ingen kommer att veta att det är just du som kommer. Du blir ganska anonym bakom den stora gorillamasken eller inuti det enorma gorillahuvudet.

Bäst Gorilladräkt

Snabbmeny:
Toppval Gorilladräkter 2024 Vanliga frågor

Dela på Facebook Dela på Twitter


Toppval Gorilladräkter 2024

Vi har valt dessa Gorilladräkt som våra Toppval.
Klä ut dig till en gorilla med stil i någon av dessa snygga gorillakostymer.

1. Vild Gorilla Deluxe


Vild Gorilla Deluxe

Denna deluxe-maskeraddräkt av vild gorilla ger dig allt du behöver för att förverkliga din dröm om att bli skräckinjagande apor. Vår maskeraddräkt består av en helkroppsdräkt med gummibröst, plus en heltäckande mask, handskar och fötter. Denna one size-dräkt passar de flesta vuxna, och ger en realistisk ape-look som garanterar att du blir ett fokus i alla sammanhang. Med en Vild Gorilla Deluxe Maskeraddräkt får du en klockren kostym som du kan använda för att liva upp måndagen på jobbet, eller kanske sticka ut lite extra på nästa fotbollsmatch.

 • Komplett maskeraddräkt med helkroppsdräkt, gummibröst, mask, handskar och fötter
 • One size-dräkt som passar de flesta vuxna
 • Realistisk ape-look som garanterar att du blir ett fokus
 • Kan användas för att liva upp måndagen på jobbet, eller sticka ut extra på fotbollsmatcher

Finns hos:

Kolla priset


2. Donkey Kong Maskeraddräkt


Donkey Kong Maskeraddräkt

Den här Donkey Kong Deluxe Maskeraddräkten är perfekt för att fira ett speciellt tillfälle eller för att vara maskerad. Den har ett unikt utseende som garanterar att du kommer att bli den mest iögonfallande personen på festen. Masken är gjord av polyester och med slipsen knuten runt halsen får du en enkel men sofistikerad look. Maskeraddräkten finns i storlekarna X-Large och XX-Large, men skor ingår inte.

Fördelar med Donkey Kong Deluxe Maskeraddräkt:

 • Unikt utseende
 • Gör att du blir den mest iögonfallande personen på festen
 • Masken är gjord av polyester
 • Finns i storlekarna X-Large och XX-Large
 • Slipsen knyts runt halsen för en sofistikerad look


Finns hos:

Kolla priset


3. Gorilla med Bur


Gorilla med Bur

Denna dräkt är både rolig och unik och kommer garanterat att fånga allas uppmärksamhet. Med detta kostymkit kan du förvandla dig till en maskeradgorilla som befinner sig i sin bambubur. Den är lätt att sätta ihop och är extremt bekväm att ha på sig. Gorilla med Bur Maskeraddräkt är den perfekta maskeraddräkten som kommer att göra att du sticker ut på maskeraden. Den är unik, realistisk och oerhört rolig. Bär den med stolthet och njut av alla skratt som du kommer att få!

Fördelar med Gorilla med Bur Maskeraddräkt:

 • Mycket realistisk gorilladräkt
 • Inkluderar matchande gorillahänder och gorillafötter
 • Buren är lätt att sätta ihop
 • Detaljerad monteringsanvisning på engelska
 • Extremt bekväm att ha på sig
 • Gör att du sticker ut på maskeraden


Finns hos:

Kolla priset


4. Galen Gorilla Deluxe Dräkt


Galen Gorilla Deluxe Dräkt

Galen Gorilla Deluxe är en otrolig maskeraddräkt som ger dig möjligheten att förvandlas till en mäktig gorilla. Dräkten är gjord i ett fuskpälsmaterial som är både bekvämt och smidigt samt en bröstdel av gummimaterial. Den medföljande masken öppnar sig när du öppnar din egen mun, vilket ger en äkta verklighetstrogen känsla. Med dräkten följer ett par realistiska gorillahänder och ett par gorillafötter av latexmaterial som verkligen tar maskeraden till nästa nivå. Med Galen Gorilla Deluxe Maskeraddräkt är du garanterad att bli festens mittpunkt!

 • Välgjord helkroppsdräkt i svart fuskpäls med bröstdel av gummimaterial
 • Mäktig gorillamask som öppnas när du öppnar din egen mun
 • Realistiska gorillahänder och ett par gorillafötter av latexmaterial
 • Bekväm, smidig och verklighetstrogen


Finns hos:

Kolla priset


5. Arg Gorilla Maskeraddräkt


Arg Gorilla Maskeraddräkt

Gör dig redo att förvandlas till en riktig Gorilla! Denna fullsize dräkt ger dig möjligheten att klä ut dig till en stor och skräckinjagande gorilla. Dräkten består av en helkroppsoverall, matchande mask, fötter och handskar. Allt är tillverkat i polyester med en lurvig pälsimitation som ger dig en autentisk look. Du kommer bli kungen på alla Halloween- och maskeradfester!

Fördelar med produkten:

 • Fullsize dräkt som medför att du förvandlas till en stor och skräckinjagande gorilla
 • Tillverkat i polyester med en lurvig pälsimitation som ger en autentisk look
 • Mask, fötter och handskar ingår
 • One size passar de flesta


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

 • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

 • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

 • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Att klä ut sig till gorilla på maskeraden

I en gorilladräkt kan du gå runt och spana in de andra gästerna och lyssna på vad alla pratar om utan att de vet vem du är. Det kan vara ganska underhållande. Den enda nackdelen med gorilladräkter är att de kan bli ganska varma. Det här är därför en kostym som kan vara mer passande under vinterhalvåret än mitt i sommaren. Letar du till exempel efter en passande outfit till Halloween är gorilla det perfekta valet.

Hitta rätt gorilladräkt

Om du har kommit fram till att det är gorilla du vill klä ut dig till gäller det bara att hitta rätt dräkt. Det finns en hel del alternativ. Vissa är lite enklare, andra mer påkostade. Det finns gorilladräkter för vuxna och även för barn. När det gäller de vuxna dräkterna handlar det främst om storleken one size. Det betyder att i stort sett alla kan ha dem. Storleken är rikligt tilltagen och det här är inte en dräkt som sitter tätt mot kroppen.

Hitta rätt gorilladräkt

Till de flesta dräkter följer en mask eller ett huvud. Det finns dräkter med en enkel luva och mask, dräkter med luva där ansiktet lämnas fritt samt dräkter med ett huvud som helt enkelt träs på som en hjälm. Här gäller det att fundera lite över vad du vill ha. Gorilladräkterna med huvud ser ofta mest kompletta ut. Om du verkligen vill se ut som en skrämmande gorilla är det en sådan du bör satsa på. Vissa tycker dock att det känns lite obehagligt att gå runt med ett huvud på sig. Det kan kännas en smula instängt och det försvårar när det är dags att äta. Du behöver därför komma fram till vad som fungerar för just dig.

Tillbehör att matcha med

Som vi redan har diskuterat kan det skilja en del mellan de olika dräkterna. Vissa är mer avancerade än andra. Det varierar även hur kompletta seten är. Om du har valt att köpa en enkel dräkt som bara innehåller kläder, kan du behöva komplettera. Du behöver då köpa antingen en mask eller ett huvud.

Här finns det många alternativ. Det finns håriga huvud som får dig att förvandlas till en helt anonym gorilla. Ingen kan ana att det är just du som gömmer dig där bakom. De här huvudena kan dock ge dig vissa bekymmer att äta och dricka. Det finns också olika typer av apmasker. Vissa är enklare och billigare. De kan till exempel vara gjorda av plast. Det finns också mer påkostade och realistiska masker som är håriga och mer verklighetsanpassade. Du kan också välja bort både huvud och mask och istället sminka dig med teatersmink.

Frågor och svar kring Gorilladräkt

✅ Finns det gorilladräkter både för vuxna och barn?

Ja, det säljs gorilladräkter både för vuxna och barn även om de är populärast bland vuxna. Här hittar du våra Toppval av Gorilladräkter.

✅ Var lever gorillor?

Gorillor delas in i två arter. Västlig och Östlig gorilla. Gorillor lever i sumpregnskog, låglandsregnskog och bergsregnskogar upp till ganska höga höjder.

✅ Vad äter en gorilla?

Gorillorna är huvudsakligen växtätare och äter frukt, löv, örter och växtskott. Ibland äter de även termiter och myror.

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Gorilladräkter Vanliga frågor

Gorilladräkt med bur

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom maskerad:

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se