Pirathatt

Bäst Pirathatt
Snabbmeny:
Toppval Sjörövarhattar


När du ska förbereda din utstyrsel inför en maskerad behöver du vara noggrann. Du behöver tänka på varje detalj, för att se till att du har allt du behöver. Om du har bestämt dig för att du ska klä ut dig till pirat behöver du förstås piratkläder men du behöver även de rätta tillbehören. Inte minst en riktigt snygg pirathatt.

Karaktärerna som är i behov av en pirathatt

Det finns gott om karaktärer som inte blir kompletta förrän de förses med en pirathatt. Du kan förstås räkna upp en rad kända pirater utan problem. Tänk dig till exempel Jack Sparrow, Kapten Krok, Kapten Barbossa eller någon av alla de sjörövare du sett skymta förbi i olika filmer. Vad vore väl de utan sin hatt? Nåja, de vore förmodligen ganska skräckinjagande även utan något på huvudet, men deras look vore inte fulländad utan den. Självklart bör du se till att köpa en hatt samtidigt som du köper dina kläder, så att du verkligen kan se ut som en tvättäkta pirat när det blir dags för fest.

Många olika hattar

Bara för att du behöver en sjörövarhatt betyder det inte att du är hänvisad till en enda sorts hatt. Nej då, det finns gott om hattar av den här typen som du kan välja på. Dels beror valet naturligtvis på om du ska föreställa en kvinnlig eller manlig pirat, men det beror även på om du vill se ut som en vänligt sinnad sjörövare eller en ondsint pirat med hemskheter i åtanke. Det finns mängder av hattmodeller och du kommer inte bli besviken när du börjar leta.

 

Ett bra pris

Om du väljer att beställa din sjörövarhatt från en webbutik har du goda möjligheter att få den till ett riktigt bra pris. Hattar brukar sällan vara särskilt dyra när du köper dem i partybutiker. Det är förstås bra, eftersom det lämnar större ekonomiskt utrymme för inköpet av en riktigt läcker dräkt. När du väl får chansen att klä ut dig och gå på maskerad vill du förmodligen ta chansen att bli så olik dig som möjligt. Kanske vill du till och med vara med och tävla om priser för bästa kostym. Då duger det förstås inte med mindre än det allra bästa. En snygg och påkostad piratdräkt är förstås en viktig grund, men du behöver göra ett mer grundligt arbete än så om du vill vinna.

Köp en snygg priathatt online.

Naturligtvis bör du förse dig med ett riktigt imponerande svärd. Ett sådant har väl varje sjörövare med självrespekt, inte sant? Dessutom vill du kanske ha den klassiska ögonlappen att stoltsera med. Rätt kängor är förstås också ett måste för att du ska ge ett realistiskt intryck, men vad behövs mer? Jo en riktigt läcker pirathatt naturligtvis. Du kan köpa sådana för under 100 kronor om du inte har alltför höga krav på specifik design och färg. Är du beredd att betala ett par hundralappar kan du välja och vraka bland nästan hur många olika varianter som helst. Vill du däremot spara på slantarna finns det faktiskt även möjlighet att hitta en sjörövarhatt för bara några tior.