Pirathatt

Bästa Pirathattarna

Snabbmeny:
Bästa Pirathattarna 2023

Dela på Facebook Dela på Twitter


När du ska förbereda din utstyrsel inför en maskerad behöver du vara noggrann. Du behöver tänka på varje detalj, för att se till att du har allt du behöver. Om du har bestämt dig för att du ska klä ut dig till pirat behöver du förstås piratkläder men du behöver även de rätta tillbehören. Inte minst en riktigt snygg pirathatt.

Karaktärerna som är i behov av en pirathatt

Det finns gott om karaktärer som inte blir kompletta förrän de förses med en pirathatt. Du kan förstås räkna upp en rad kända pirater utan problem. Tänk dig till exempel Jack Sparrow, Kapten Krok, Kapten Barbossa eller någon av alla de sjörövare du sett skymta förbi i olika filmer. Vad vore väl de utan sin hatt? Nåja, de vore förmodligen ganska skräckinjagande även utan något på huvudet, men deras look vore inte fulländad utan den. Självklart bör du se till att köpa en hatt samtidigt som du köper dina kläder, så att du verkligen kan se ut som en tvättäkta pirat när det blir dags för fest.

Många olika hattar

Bara för att du behöver en sjörövarhatt betyder det inte att du är hänvisad till en enda sorts hatt. Nej då, det finns gott om hattar av den här typen som du kan välja på. Dels beror valet naturligtvis på om du ska föreställa en kvinnlig eller manlig pirat, men det beror även på om du vill se ut som en vänligt sinnad sjörövare eller en ondsint pirat med hemskheter i åtanke. Det finns mängder av hattmodeller och du kommer inte bli besviken när du börjar leta.

Toppval Pirathattar 2023

Vi har valt dessa Pirathattar som våra Toppval.
Här hittar du de bästa sjörövarhattarna som fulländar din utklädnad till pirat.

1. Pirathatt med Flätor Deluxe


Pirathatt med Flätor Deluxe

Pirathatt med Flätor Deluxe är en vacker och högkvalitativ hatt perfekt för att skapa en autentisk piratstil. Denna hatt är tillverkad av ett hållbart och slitstarkt polyestermaterial och är i en one size som passar de flesta vuxna. Förhöj din look och bli en riktig pirat med Pirathatt med Flätor Deluxe!

Man har fördel att ha en pirathatt på maskeraden för att man kan skryta med att man är den coolaste piraten där! Det är även ett bra sätt att hålla ögonen fuktiga och friska om det är ett väldigt stökigt maskerad – bäraren kan helt enkelt blunda och låta pirathatten täcka ögonen. Plus att det är ett coolt sätt att försvara sig mot världens alla dåliga skämt, bara titta på pirathatten och säga: Oooh, jag är en riktig pirat nu, så du kommer inte att döda mig med dina dåliga skämt!

Finns hos:

Kolla priset


2. Pirathatt Brun Deluxe


Pirathatt Brun Deluxe

Denna eleganta läderlook-pirathatt är den perfekta kronan på verket för den som söker en unik touch till sin outfit. Den klassiska trekantsformade designen och det tunna, mjuka lädret ger en stilren look som kommer att få dig att skina under dina äventyr. På insidan finns det ett härligt fodral som håller form och komfort hela dagen. Det är den perfekta hatten för att förvandla dig till en stilig och bekväm pirat!

Varför ska man ha en pirathatt på maskeraden? För att man kan se ut som en cool pirat, men även ha en kraftfull försvarsmekanism mot dåliga skämt – när någon försöker skämta, kan man helt enkelt luta huvudet bakåt och låta pirathatten skydda ansiktet! Plus att det är ett sätt att hålla ögonen fuktiga och friska – man kan bara sluta ögonen och låta pirathatten fungera som en parasoll. Så om du vill vara cool och skydda ögonen – bär en pirathatt!

Finns hos:

Kolla priset


3. Sjörövarhatt Barn


Sjörövarhatt Barn

Sjörövarhatt Barn är ett perfekt tillbehör för att skapa den autentiska piratlooken. Den klassiska hatten är tillverkad i ett högkvalitativt polyester som håller formen och är bekväm för barn att bära. Denna unika barnstorlek har en one size-passform som ger ett stiligt och professionellt intryck. Sjörövarhatt Barn är ett måste för att skapa den ultimata piratstilen och är den perfekta gåvan till alla piratfantaster.

Barn gillar att klä ut sig i pirathatt för att det ger dem möjlighet att föreställa sig att de är riktiga pirater. Det ger dem chansen att spela roll som en riktig pirat, vilket är spännande och roligt. Dessutom är det ett enkelt sätt att skapa en kul och annorlunda kostym.

Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

  • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

  • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

  • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Ett bra pris

Om du väljer att beställa din sjörövarhatt från en webbutik har du goda möjligheter att få den till ett riktigt bra pris. Hattar brukar sällan vara särskilt dyra när du köper dem i partybutiker. Det är förstås bra, eftersom det lämnar större ekonomiskt utrymme för inköpet av en riktigt läcker dräkt. När du väl får chansen att klä ut dig och gå på maskerad vill du förmodligen ta chansen att bli så olik dig som möjligt. Kanske vill du till och med vara med och tävla om priser för bästa kostym. Då duger det förstås inte med mindre än det allra bästa. En snygg och påkostad piratdräkt är förstås en viktig grund, men du behöver göra ett mer grundligt arbete än så om du vill vinna.

Köp en snygg priathatt online.

Naturligtvis bör du förse dig med ett riktigt imponerande svärd. Ett sådant har väl varje sjörövare med självrespekt, inte sant? Dessutom vill du kanske ha den klassiska ögonlappen att stoltsera med. Rätt kängor är förstås också ett måste för att du ska ge ett realistiskt intryck, men vad behövs mer? Jo en riktigt läcker pirathatt naturligtvis. Du kan köpa sådana för under 100 kronor om du inte har alltför höga krav på specifik design och färg. Är du beredd att betala ett par hundralappar kan du välja och vraka bland nästan hur många olika varianter som helst. Vill du däremot spara på slantarna finns det faktiskt även möjlighet att hitta en sjörövarhatt för bara några tior.

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se