Kigurumi

Har du någonsin hört talas om kigurumi? Om inte så har du verkligen missat något, och då har du en del att ta igen. Vi är nämligen helt övertygade om att den här typen av maskeraddräkt är något du verkligen skulle vilja ha. Kanske vill du ha den för att klä ut dig när du ska gå på maskerad, eller kanske vill du bara ha ett riktigt mysigt plagg att ha på dig när du slappar hemma i tv-soffan. Oavsett vilket så kan en kigurumidräkt vara det perfekta alternativet.

Bäst Kigurumi

Snabbmeny:
Toppval Kigurumi 2024

Dela på Facebook Dela på Twitter


Detta är en kigurumi

En kigurumi passar lika bra som maskeraddräkt och som mysigt hemmasittarplagg. Det här kan beskrivas som en riktigt mjuk heldräkt för hela kroppen, utrustad med stor luva och svans. De finns i många olika tappningar, vilket gör att du kan anpassa ditt val av dräkt efter vad du vill föreställa på maskeraden. Du kan till exempel klä dig som en mjuk och gosig panda, en mjuk men taggig igelkott, en söt och färgrik enhörning, en riktigt cool valross eller kanske en lemur med lång svans. Detta är bara några av alla de varianter som finns, och du kan själv leta runt bland de många kigurumis som finns tills du hittar ett alternativ som verkligen faller dig i smaken.

Då behövs en kigurumi

När kan det då vara passande att ha en dräkt av den här typen? Som vi redan har nämnt är det här en dräkt som faktiskt gör sig alldeles utmärkt både på maskerad och hemma i soffan. Det är mer än man kan säga om de flesta andra maskeraddräkter. Du skulle förmodligen inte vilja dra på dig en zombiedräkt eller en häxklänning och sitta hemma i soffan och titta på film. En kigurumi vågar vi däremot nästan garantera att du gärna kryper ihop i när det är dags att slå på söndagsfilmen. Det är snarare en fråga om att det kommer bli svårt att få dig att vilja ta av den, eftersom den är så otroligt mjuk och skön. Tv-soffan i all ära, den största delen av försäljningen sker förstås i samband med att någon fått en inbjudan till en maskerad av något slag. Varför gå i obekväma maskeradkläder när du kan få en riktig mysdräkt att glida runt i? Om du inte riktigt vill ge dig in i kampen om att skaffa den mest skrämmande dräkten, kan det här vara ett passande alternativ. Kigurumis kan med andra ord sägas vara det perfekta utklädningsalternativet för alla riktiga mjukisar där ute. Sådana är vi övertygade om att det finns en hel del av.

De bästa Kigurumi-dräkterna 2024

Vi har valt dessa Kigurumi som våra Toppval.

1. Enhörning Pastell Kigurumi


Enhörning Pastell Kigurumi

Denna fantastiska Enhörning Kigurumi är helt unik och får dig att sticka ut. Designen är färgsprakande med ett stjärnmönster som täcker dressen. För att förhöja det magiska är dressen även utrustad med praktiska fickor, en rosa fluffig svans och en matchande huva med enhörningens karakteristiska horn. Denna enhörning Kigurumi är perfekt för att skapa ett minne som aldrig glöms bort.

Fördelarna med Enhörning Pastell Kigurumi:

 • Unik design med ett färgsprakande stjärnmönster
 • Praktiska fickor
 • Rosa fluffig svans
 • Matchande huva med enhörningens karakteristiska horn
 • Perfekt för att skapa ett minne som aldrig glöms bort

Finns hos:

Kolla priset


2. Känguru Kigurumi


Känguru Kigurumi

Känguru Kigurumi är den perfekta mysdräkten för alla tillfällen! Denna söta dräkt är tillverkad i högkvalitativt och tvättbart fleece, vilket gör den varm och mysig. Utöver det kommer den med små söta öron, en lång spetsig svans och en pung med en uppstoppad bebis-känguru. Med Känguru Kigurumi blir du garanterat den mest oemotståndliga kängurun på festen!

 • Gjord i högkvalitativt och tvättbart fleece
 • Varm och mysig
 • Söta öron, en lång spetsig svans och en pung med en uppstoppad bebis-känguru
 • Gör dig till den mest oemotståndliga kängurun på festen


Finns hos:

Kolla priset


3. Snöleopard Kigurumi


Snöleopard Kigurumi

Snöleopard Kigurumi är ett härligt och värmande alternativ för alla som vill skapa ett minne som är så mysigt som det bara kan bli. Med denna snöleoparddräkt får du en mysig känsla, oavsett om du har ett fredagsmys med vänner eller bara njuter ensam. Dräkten är tillverkad av 100% fleece och passar i storlek one size vuxen. Den är även lätt att sköta eftersom den kan tvättas i tvättmaskin.

 • Dräkten är tillverkad av 100% fleece för att ge en skön och mysig känsla.
 • Storleken one size vuxen passar de flesta.
 • Designen i form av en snöleopard med lång svans, pösig underdel och stor gosig huva.
 • Dräkten är lätt att sköta eftersom den kan tvättas i tvättmaskin.
 • Passar utmärkt för fredagsmyset.


Finns hos:

Kolla priset


4. Känguru Barn Kigurumi


Känguru Barn Kigurumi

Denna superbekväma Känguru Barn Kigurumi kommer att föra glädje till ditt barns lek och leende. Den är tillverkad i ett högkvalitativt tvättbart fleecematerial som är både mjuk och skön för ditt barns komfort. Den har en ljusbrun/vit färg som förstärks med en ficka på magen och en svans baktill. Huvan som ingår har ett känguruansikte med öron som kommer att ta leken till nya nivåer.

 • Gjord i högkvalitativt tvättbart fleecematerial
 • Ljusbrun/vit färg med ficka på magen och svans baktill
 • Huva med känguruansikte och öron
 • Superbekväm och mjuk för optimal komfort


Finns hos:

Kolla priset


5. Giraff Barn Kigurumi


Giraff Barn Kigurumi

Denna Giraff-kigurumi är det perfekta tillbehöret till barnens garderob. Högkvalitativ fleecematerial gör att det är lätt att tvätta och det sköna materialet håller barnen bekväma under hela dagen. Dräkten är i form av en helkroppsdräkt med vitt bröst och bruna ärmmuddar tillsammans med en huva som föreställer giraffens huvud.

Fördelar med Giraff Barn Kigurumi:

 • Gör att barnen håller sig bekväma hela dagen
 • Skönt och högkvalitativt fleecematerial
 • Barn kan smutsa ner sig utan problem
 • Ett överraskande tillskott till barnens garderob
 • Perfekt för besök i djurparken


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

 • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

 • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

 • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Att välja storlek

Hur ser det då ut med storlekar för den som vill ha en kigurumidräkt? Finns dessa bara i one size eller väljer man storlek? Vi kan glädja dig med att du kan välja storlek. Dräkter i one size brukar ofta ha en tendens att vara lite otympliga. Så är dock inte fallet med kigurumis. Du kan hitta dem i storlekar från x-small och uppåt, vilket gör att såväl små som större individer kan hitta en storlek som passar. Även om de här dräkterna bör vara rymliga och inte är avsedda att sitta som ett ålskinn på kroppen, så vill du förstås att kläderna ska sitta kvar och inte halka ned titt som tätt.

köp kigurumi online

Så mycket kostar en kigurumi

Hur mycket måste du vara beredd att spendera om du vill ha en kigurumi? Det är förstås en högst relevant fråga, men du behöver inte oroa dig. De här maskeraddräkterna är inte speciellt dyra. De allra flesta modeller kostar någonstans runt 500 kronor. Det kan dock ibland hända att någon modell säljs till ett något lägre pris. Naturligtvis kan det också förekomma lite dyrare varianter för den som vill ha något alldeles extra, men det stora flertalet av dessa klädesplagg är ganska likvärdiga i pris. Detta gör också att det egentligen inte finns ett så stort behov av att jämföra priser som det gör när du ska köpa andra typer av klädesplagg och dräkter. Där är skillnaderna nämligen betydligt större. Bland kigurumis liknar de allra flesta varianter varandra stilmässigt, även om de föreställer olika djur eller karaktärer. De är sydda på ungefär samma sätt och består av ungefär samma delar. Materialet brukar också vara detsamma i de allra flesta dräkter av den här typen.

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se