Star Wars dräkter

Hör du också till den enorma skara som fastnat totalt för Star Wars? Du är långt ifrån ensam, men det spelar mindre roll just nu. Det vi vill påpeka är att du då har en mängd självklara alternativ när det är dags att gå på maskerad. Du kan klä ut dig till vem som helst från den populära filmserien. Det finns gott om Star Wars dräkter i butikerna som säljer maskeradkläder och accessoarer.

Bäst Star Wars dräkter
Snabbmeny:
Toppval Star Wars dräkter


Välj din favorit bland alla Star Wars-dräkter

Om det har ramlat ned en inbjudan till en maskerad i din brevlåda är det hög tid att du börjar planera. Det är dags att fundera ut vad du ska klä ut dig till, och varför inte välja någon av de populära karaktärerna från Star Wars? Maskeraddräkter på detta tema är lätta att hitta, och det finns alternativ för alla; ung som gammal, kvinna som man. Man skulle kort och gott kunna säga att filmvärlden levererar. Behöver du inspiration? Då ska vi titta på några av de alternativ du har om du vill hålla dig till temat Stjärnornas Krig.

Prinsessan Leia

Vill du klä ut dig men samtidigt känna dig så kvinnlig som möjligt? Då är nog prinsessan Leia det självklara valet. Naturligtvis finns det både dräkter och tillbehör som hjälper dig om du vill gå klädd som en tvättäkta Leia på festen. Någon större skräckfaktor finns förstås inte, så är det en skrämmande outfit till Halloween du är på jakt efter kanske du får leta vidare, men till maskeraden är denna utstyrsel klockren. Leia bär ofta en vit klädsel som är lätt att efterlikna. Frisyren kanske du får jobba lite mer med, men skulle det behövas kan du ta hjälp av en av alla fina peruker som finns i partybutikerna.

En dam från Stormtroopers

Vill du vara kvinnlig på festen, föreställa någon från Star Wars men känner inte riktigt att prinsessan Leia är det självklara valet för dig? Då kanske en kvinnlig Stormtrooper skulle kunna vara något för dig? Sådana maskeraddräkter finns det gott om. De finns i olika storlekar och de sitter som ett andra skinn på dig. Undersök om en hjälm medföljer när du köper dräkten, annars kanske du vill köpa till en sådan separat. Se också till att välja ett par riktigt snygga boots att ha till den superläckra dräkten.

 

Darth Vader

Har det blivit dags för Halloween? Då är du förstås ute efter att hitta en så otäck karaktär som möjligt att klä ut dig till. Vem kan då passa bättre än Darth Vader? Den här killen är inte direkt snygg, och han ser inte direkt snäll ut heller. Han är med andra ord det perfekta valet när du ska gå utklädd till en elaking på Halloweenfesten. Dräkter som förvandlar dig till Star Wars onda figur hittar du snabbt i närmaste maskeradbutik. Enklare kan det knappast bli. Förutom den svarta dräkten och den svarta, otäcka masken behöver du förstås ett ljussvärd också. Det hittar du enkelt bland tillbehören i den butik där du köper dina maskeradkläder.

Köp Star Wars dräkter online.

Jediriddare

Vill du ha en enkel dräkt men ändå hålla dig till temat? Då kanske du bör överväga att klä ut dig till en jediriddare. Dräkten är enkel och lätt att hitta. Den kostar heller inte så mycket, då den inte består av så många delar och heller inte är så påkostad som många av de andra. Glöm bara inte att köpa till ett svärd så att du kan imponera på alla gäster när du skrider in på festen i din snygga mantel och enkla dräkt.

Yoda, Chewbacca och andra godingar

Vill du kunna gå runt på festen utan att andra ska känna igen dig? Då kan du välja att klä ut dig till Yoda eller Chewbacca. Om du bär såväl dräkt som mask kommer knappt ens din egen mamma att känna igen dig. Deras utseende är troligen så långt ifrån ditt vanliga vardagliga utseende man kan komma, så här behöver du minsann inget smink för att dölja ditt sanna jag. Förutom dessa båda favoriter finns även några andra alternativ för den som vill förvandlas intill anonymitet. R2-D2 är ett annat sådant exempel. Ni har troligtvis inte så många utseendemässiga likheter, så det dröjer nog innan du blir igenkänd om du klär ut dig till denna charmiga robot.