Star Wars dräkter

Hör du också till den enorma skara som fastnat totalt för Star Wars? Du är långt ifrån ensam, men det spelar mindre roll just nu. Det vi vill påpeka är att du då har en mängd självklara alternativ när det är dags att gå på maskerad. Du kan klä ut dig till vem som helst från den populära filmserien. Det finns gott om Star Wars dräkter i butikerna som säljer maskeradkläder och accessoarer.

Bäst Star Wars dräkter

Snabbmeny:
Toppval Star Wars dräkter 2023

Dela på Facebook Dela på Twitter


Välj din favorit bland alla Star Wars-dräkter

Om det har ramlat ned en inbjudan till en maskerad i din brevlåda är det hög tid att du börjar planera. Det är dags att fundera ut vad du ska klä ut dig till, och varför inte välja någon av de populära karaktärerna från Star Wars? Maskeraddräkter på detta tema är lätta att hitta, och det finns alternativ för alla; ung som gammal, kvinna som man. Man skulle kort och gott kunna säga att filmvärlden levererar. Behöver du inspiration? Då ska vi titta på några av de alternativ du har om du vill hålla dig till temat Stjärnornas Krig.

De 5 bästa Star Wars dräkterna 2023

Vi har valt dessa Star Wars dräkter som våra Toppval.
“May the Force be with you”, när du väljer en av dessa dräkter till nästa maskerad.

1. Rey Deluxe Maskeraddräkt


Rey Deluxe Maskeraddräkt

Rey Deluxe Maskeraddräkt är ett perfekt alternativ för dig som vill förvandlas till den modiga karaktären Rey från Star Wars – The Force Awakens. Dräkten inkluderar en beige tröja med korsade tygstycken som faller ner över höfter och ben och hålls på plats med ett bälte och ett par shorts. Utrustningen består även av ett par beiga armvärmare med brun plast och svarta dekorationer. Dräkten är tillverkad av 100% polyester och finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Fördelarna med Rey Deluxe Maskeraddräkt:

 • Perfekt för dig som vill förvandlas till Rey från Star Wars
 • Inkluderar en tröja, shorts, bälte och armvärmare
 • Tillverkad av 100% polyester
 • Finns i storlekarna Small, Medium och Large

Finns hos:

Kolla priset


2. Stormtrooper Barn Maskeraddräkt


Stormtrooper Barn Maskeraddräkt

Upplev det ultimata äventyret tillsammans med ditt barn med Stormtrooper TFA Deluxe Barn Maskeraddräkt! Ge ditt barn den stiliga rustningen och coola ansiktsmasken och se till att han eller hon är redo för äventyr. Rustningen är rymlig och skön och är utformad i vitt med svarta detaljer, samt en lätt vadderad bröstdel för ett riktigt stormtrooper-utseende. Ansiktsmasken är tillverkad av vit plast med svarta detaljer och har hål för ögon och mun och sätts fast bakom huvudet med ett stretchigt, enkelt band. Med denna maskeraddräkt kommer din lilla krigare att vara redo för action!

Fördelar med Stormtrooper Barn Maskeraddräkt:

 • Stilig rustning med svarta detaljer och lätt vadderad bröstdel
 • Cool ansiktsmask i vit plast med svarta detaljer
 • Enkel att använda med ett stretchigt band bakom huvudet
 • Perfekt som present eller julklapp


Finns hos:

Kolla priset


3. Darth Vader Supreme Maskeraddräkt


Darth Vader Supreme Maskeraddräkt

Upplev universumets kändaste skurk med Darth Vader Supreme Maskeraddräkten. Med en officiellt licensierad maskeraddräkt av högsta kvalitet kan du förvandla dig till Star Wars-universumets mest ikoniska skurk. Denna maskeraddräkt innehåller allt du behöver för att skapa den autentiska Darth Vader-looken, inklusive hjälm och mask, andningsmodul för väsande ljud, overall i fuskläder med bröstmodul, axelskydd, mantel, läderbälte med LED-lampor, suspensoar, benskydd och handskar. För att komplettera looken behöver du bara ett par boots, ett lasersvärd och batterier. Med Darth Vader Supreme Maskeraddräkten kan du uppfylla dina Star Wars-drömmar!

 • Officiellt licensierad maskeraddräkt av högsta kvalitet
 • Innehåller allt du behöver för att skapa en autentisk Darth Vader-look
 • Hjälm och mask, andningsmodul för väsande ljud, overall i fuskläder med bröstmodul, axelskydd, mantel, läderbälte med LED-lampor, suspensoar, benskydd och handskar
 • Uppfyll dina Star Wars-drömmar!


Finns hos:

Kolla priset


4. Yoda Maskeraddräkt


Yoda Maskeraddräkt

Bli en del av Star Wars-universumet med Yoda Maskeraddräkt! Den här kostymen ger dig möjligheten att utöva din kraft som den mest vördade mästaren; Yoda! I kostymen hittar du en detaljerad mask med Yodas karaktäristiska utseende, en beige helkroppsoverall och ett midjeskärp. Alla material är tillverkade av 100% polyester och ger dig en hög kvalitet på produkten.

 • Inkluderar detaljerad mask, helkroppsoverall och midjeskärp
 • Tillverkad av 100% polyester för optimal kvalitet och finish
 • Bli en del av Star Wars-universumet
 • Känn dig som Yoda, den mest vördade mästaren


Finns hos:

Kolla priset


5. Yoda Bebis Maskeraddräkt


Yoda Bebis Maskeraddräkt

Yoda Bebis Maskeraddräkt är ett måste för att visa vilken betydelse ditt barn har för dig. Denna Yoda-kostym är speciellt framtagen för att uppmärksamma föräldrarnas intresse och älskade Star Wars-universum. Maskeradkläderna är tillverkade av högkvalitativ polyester och finns i en beigefärgad rock och en grön Yodahuva med utåtstickande öron. One size passar alla bebisar.

 • Tillverkade av högkvalitativ polyester
 • Beigefärgad rock och grön Yodahuva
 • Utåtstickande öron på huvan
 • One size passar alla bebisar


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

 • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

 • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

 • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Darth Vader

Har det blivit dags för Halloween? Då är du förstås ute efter att hitta en så otäck karaktär som möjligt att klä ut dig till. Vem kan då passa bättre än Darth Vader? Den här killen är inte direkt snygg, och han ser inte direkt snäll ut heller. Han är med andra ord det perfekta valet när du ska gå utklädd till en elaking på Halloweenfesten. Dräkter som förvandlar dig till Star Wars onda figur hittar du snabbt i närmaste maskeradbutik. Enklare kan det knappast bli. Förutom den svarta dräkten och den svarta, otäcka masken behöver du förstås ett ljussvärd också. Det hittar du enkelt bland tillbehören i den butik där du köper dina maskeradkläder.

Utklädd till Darth Vader

Prinsessan Leia

Vill du klä ut dig men samtidigt känna dig så kvinnlig som möjligt? Då är nog prinsessan Leia det självklara valet. Naturligtvis finns det både dräkter och tillbehör som hjälper dig om du vill gå klädd som en tvättäkta Leia på festen. Någon större skräckfaktor finns förstås inte, så är det en skrämmande outfit till Halloween du är på jakt efter kanske du får leta vidare, men till maskeraden är denna utstyrsel klockren. Leia bär ofta en vit klädsel som är lätt att efterlikna. Frisyren kanske du får jobba lite mer med, men skulle det behövas kan du ta hjälp av en av alla fina peruker som finns i partybutikerna.

En dam från Stormtroopers

Vill du vara kvinnlig på festen, föreställa någon från Star Wars men känner inte riktigt att prinsessan Leia är det självklara valet för dig? Då kanske en kvinnlig Stormtrooper skulle kunna vara något för dig? Sådana maskeraddräkter finns det gott om. De finns i olika storlekar och de sitter som ett andra skinn på dig. Undersök om en hjälm medföljer när du köper dräkten, annars kanske du vill köpa till en sådan separat. Se också till att välja ett par riktigt snygga boots att ha till den superläckra dräkten.

Jediriddare

Vill du ha en enkel dräkt men ändå hålla dig till temat? Då kanske du bör överväga att klä ut dig till en jediriddare. Dräkten är enkel och lätt att hitta. Den kostar heller inte så mycket, då den inte består av så många delar och heller inte är så påkostad som många av de andra. Glöm bara inte att köpa till ett svärd så att du kan imponera på alla gäster när du skrider in på festen i din snygga mantel och enkla dräkt.

Yoda.

Yoda, Chewbacca och andra godingar

Vill du kunna gå runt på festen utan att andra ska känna igen dig? Då kan du välja att klä ut dig till Yoda eller Chewbacca. Om du bär såväl dräkt som mask kommer knappt ens din egen mamma att känna igen dig. Deras utseende är troligen så långt ifrån ditt vanliga vardagliga utseende man kan komma, så här behöver du minsann inget smink för att dölja ditt sanna jag. Förutom dessa båda favoriter finns även några andra alternativ för den som vill förvandlas intill anonymitet. R2-D2 är ett annat sådant exempel. Ni har troligtvis inte så många utseendemässiga likheter, så det dröjer nog innan du blir igenkänd om du klär ut dig till denna charmiga robot.

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se