Ninjadräkt

En ninjadräkt passar bra när det är dags för temafest, Halloween eller maskerad. Det finns olika varianter, vilket gör att du själv kan välja om du är ute efter en snäll look eller en mer ondsint look. På Halloween kanske du vill föreställa en lite mer ondsint ninja. På maskeraden kan du däremot välja en ninjadräkt som får dig att se snällare ut. Alternativen är många och det finns gott om fina dräkter

Bäst Ninjadräkt

Snabbmeny:
Toppval Ninjadräkter 2024 Vanliga frågor

Dela på Facebook Dela på Twitter


De 5 bästa Ninjadräkterna 2024

Vi har valt dessa Ninjadräkter som våra Toppval.
Snygga dräkter i flera olika färger: svarta, vita, gröna, blå och kamouflagefärgade.

1. Ninjadräkt Grön Barn


Ninjadräkt Grön Barn

Denna fantastiska Ninja Grön Barn Maskeraddräkt är det perfekta sättet för barn att uppleva en äventyrlig resa. Denna dräkt består av en grön överdel med en drake tryckt på bröstet, ett bälte med kaststjärn-detaljer, en huva, en ansiktsmask samt ett par gröna byxor med svarta ränder längs benen. Alla delar är tillverkade av 100 % polyester, så att de är lätta att bära och kommer att hålla länge. Dräkten är det perfekta tillbehöret för att barnen ska få utleva deras fantasier och äventyr.

 • Bekväm och lätt att bära
 • Gjord av 100 % polyester
 • Inkluderar tröja, byxor, mask med huva och midjeband
 • Perfekt tillbehör för barnens fantasier och äventyr

Finns hos:

Kolla priset


2. Svart/Röd Power Ninja Barn


Svart/Röd Power Ninja Barn

En Svart/Röd Power Ninja Barn Maskeraddräkt är det perfekta sättet att göra entré på nästa kalas. Förbered dig för ett topphemligt uppdrag och kom i kontakt med dina ninjakollegor. Maskerad dräkten inkluderar en svart huvtröja med blå symboler, svarta byxor med blå detaljer, ett brett blått skärp och en svart mask som täcker nedanför ögonen. Se till att bli en komplett ninja och komplettera med ett ninja-vapen för den ultimata looken.

 • Komplettera med ett ninja-vapen för den ultimata looken
 • Stilig svart huvtröja med blå symboler
 • Svarta byxor med blå detaljer
 • Ett brett blått skärp
 • En svart mask som täcker nedanför ögonen


Finns hos:

Kolla priset


3. Kvinnlig Ninjadräkt Deluxe


Kvinnlig Ninjadräkt Deluxe

Kvinnlig Ninjadräkt Deluxe är en perfekt maskeraddräkt för att sätta stil på maskeraden. Dräkten är lätt och smidig att bära, med dess röda detaljer runt ben, midja och ärmar samt ett svart skydd för ansiktet. Den ger dig möjligheten att bli en livs levande ninja och utmana de du känner för. Med denna dräkt kan du smyga dig in på maskeraden obemärkt och leka med dina vänner.

Fördelar med Kvinnlig Ninjadräkt Deluxe:

 • Lätt och smidig att bära
 • Röda detaljer runt ben, midja och ärmar
 • Svart skydd för ansiktet
 • Bli en livs levande ninja
 • Smyga sig in obemärkt på maskeraden


Finns hos:

Kolla priset


4. Ninja med Muskler Maskeraddräkt


Ninja med Muskler Maskeraddräkt

Denna fantastiska Ninja med Muskler Maskeraddräkt är det perfekta sättet att pryda din karaktär i kostymer och karnevaler. Den består av en svart tröja med muskelstoppning, huva med drakemotivet och japanska tecken, ett par svarta byxor, ett matchande rött bälte och en svart ansiktsmask. Alla dessa detaljer skapar ett kraftfullt intryck och kommer att få dig att känna dig som den mest överlägsne ninjan! För att öka realismen, kan man addera egna tillbehör som sköldar och svärd för att komplettera det hela.

Fördelar med Ninja med Muskler Maskeraddräkt:

 • Komplett set med tröja, byxor, bälte och ansiktsmask.
 • Muskelstoppning för att skapa en kraftfull look.
 • Anpassar sig till kostymer och karnevaler.
 • En perfekt present till någon som älskar ninjas.
 • Kan kompletteras med egna tillbehör, såsom sköldar och svärd.


Finns hos:

Kolla priset


5. Kombat Ninja Blå Barn


Kombat Ninja Blå Barn

Kombat Ninja Blå Barn Maskeraddräkt är den perfekta dräkten för att kamouflera sig som en smidig ninja. Dräkten är i svart och har fint skyddande detaljer i blått och guld. Dräkten är gjord av polyester för bästa kvalitet och komfort. Den innehåller jumpsuit, dolkar, kaststjärnor, handskar, bröstskydd, mask, pannband samt 4x band för armar och ben. Perfekt både för bus- eller godis-rundor!

 • Gjord av polyester för bästa kvalitet och komfort
 • Fina blå och guldfärgade detaljer
 • Innehåller jumpsuit, dolkar, kaststjärnor, handskar, bröstskydd, mask, pannband samt 4x band för armar och ben
 • Perfekt för att kamouflera sig som en smidig ninja
 • Passar perfekt när barnet ska iväg på bus eller godis-runda!


Finns hos:

Kolla priset


Hur vi väljer ut och betygsätter produkter

Vi jämför och sammanställer de produkter som vi anser är de bästa på marknaden utifrån ett antal kriterier.  Vi samarbetar med många butiker och e-handlare och även om det kan ha en inverkan på vilka produkter vi väljer att recensera är det ändå vårt team som gör en professionell bedömning av vilka som faktiskt är bäst. Våra rekommendationer stöds av denna bedömning. Följande parametrar är något vi tar med i varje bedömning:

 • Tester som gjorts på produkten tidigare av experter online eller publicerade i facktidskrifter.

 • Produktrecensioner och produktomdömen från kunder.

 • Jämförelse av produktspecifikationer, funktioner och kapacitet för respektive produkt.

Många stilar

En ninjadräkt kan se ut på många olika sätt. Det finns damdräkter med mer feminint stuk. Det finns också enfärgade svarta dräkter. Dessa kan passa bra på Halloween. Då är det ju ofta lite mörkare stämning. Det finns också gott om färgrika dräkter. Många av dessa kommer kompletta med huvudbonad och svärd. Om det inte följer med något svärd men du vill ha ett, kan du naturligtvis köpa det separat. Samurajsvärd säljs oftast i kategorin tillbehör. Många anser att ett svärd är ett måste för att utstyrseln ska kännas komplett.

Klä ut dig till en Ninja

Det finns även en typ av ninjadräkt som du kanske inte har tänkt på. För några år sedan blev ninjago från Lego väldigt populärt. Naturligtvis finns det även Ninjago-dräkter. Dessa passar perfekt för alla som fastnade för Ninjago under storhetstiden.

Priset på en ninjadräkt

Vad kostar då en ninjadräkt? Priset kan förstås variera en del. Det beror helt på vilken dräkt du bestämmer dig för att köpa. Det beror naturligtvis också på vilken butik du väljer att handla från. De allra billigaste dräkterna kostar runt 100 kronor. De är dock väldigt enkla. Ofta handlar det också om barnkostymer när de är så här billiga. För en ninjadräkt för vuxna får du räkna med att betala lite mer. De billigaste dräkterna kostar runt 250 kronor. Om du är beredd att betala runt 400 kronor hittar du en hel del kostymer att välja mellan. De dyrare dräkterna är ofta mer påkostade och av högre kvalitet. Generellt kan man säga att du får vad du betalar för. Väljer du att lägga någon hundralapp extra får du troligtvis en mer hållbar dräkt som kanske också ser mer påkostad ut. Om du bara planerar att använda den vid ett enda tillfälle kanske inte kvalitén spelar så jättestor roll. Då kanske du hellre sparar lite pengar. Om det däremot händer att du går på maskerad då och då kan det vara väl spenderade pengar. Du kan då återanvända ninjadräkten vid något annat tillfälle.

Ninjadräkt för barn

Naturligtvis finns det en del tillbehör som kan göra dräkten ännu finare och utstyrseln mer komplett. Som tidigare nämnts kan en ninja behöva ett svärd. Sådana hittar du naturligtvis också i de butiker som säljer maskeradkläder. Om det inte medföljer något huvudplagg kanske detta också är något du vill köpa separat. En ninja bär sällan hel mask men däremot brukar de ha ett tygplagg svept om delar av ansiktet och håret. Ett sådant plagg gör att du liknar en riktig ninja. Det finns även handskar att köpa separat om du skulle vilja ha sådana. Det är naturligtvis inte alla ninjor som bär handskar, men om du vill ha det så finns det.

Ninjadräkt för vuxna

Frågor och svar kring Ninjadräkter

✅ Finns det Ninjadräkter både för vuxna och barn?

Ja, det säljs Ninjadräkter både för vuxna och barn och de finns flera olika färger: svarta, vita, gröna, blå och kamouflagefärgade. Här hittar du våra Toppval av Ninjadräkter.

✅ Vad är en ninja?

Ninjor arbetade i medeltidens Japan som lejda mördare och spioner. De anställdes av adelsmän för att syssla med bland annat spionage, sabotage och hemliga angrepp.

✅ Vad är Ninjutsu?

Ninjutsu som betyder “tekniker för att dölja” var en beteckning för vissa militära metoder i det medeltida Japan som framförallt, handlade om att inhämta och hantera information. Här ingick strategi, spionage och rekognosering, men också överfall och bakhåll. Termerna ninjutsu och ninja användes för första gången i text under Edo-perioden, i Buyô Benryaku skriven 1684 av Kinoshita Gishun.

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Ninjadräkter Vanliga frågor

Emma - vår skribent inom maskerad & smink.
Emma

Emma vår professionella skribent inom maskerad och utklädnad. Maskeraddräkter är något som Emma har ett stort intresse för och hon har skrivit artiklar om detta i flera år. Hon har en stor förståelse för hur man använder smink, masker och kläder för att skapa ett intressant uttryck. Emma skriver noggranna recensioner här på Letsbuyit om de bästa maskeradkläderna och utklädnadstrenderna och delar gärna sina erfarenheter med andra. Hon har även ett stort intresse för kostymhistoria. Du når Emma på emma@letsbuyit.se