Eyeliner

Bäst Eyeliner

Snabbmeny:
Toppval Eyeliner Vanliga frågor


Toppval Eyeliner 2024

Vi har valt dessa Eyeliner som våra Toppval.

Frågor och svar kring Eyeliner

✅ Vilka faktorer är viktiga hos en eyeliner?

En bra eyeliner bör vara lätt att applicera. Helst bör det räcka med ett drag för att ge tillräckligt med färg. Samtidigt är det viktigt att den inte kladdar. Naturligtvis är det också viktigt att produkten sitter kvar länge, helst hela dagen.

✅ Bör man välja en vattenfast eyeliner eller spelar det ingen roll?

Det går egentligen inte säga att det ena är ett bättre val än det andra. Det beror mer på personliga preferenser. Den som har problem med rinniga ögon bör förstås välja en vattenfast eyeliner eftersom det annars kommer börja rinna ganska snabbt. Den som inte har känsliga eller rinniga ögon kan däremot gå efter eget tycke och smak.

✅ Vilken typ av produkt ger mest långvarigt resultat, kajal eller flytande eyeliner?

Det kan förstås variera något från produkt till produkt, men generellt brukar flytande eyeliner ge ett mer varaktigt resultat.

✅ Hur mycket kostar en bra eyeliner?

Det är inte så att alla bra eyeliners är dyra och att alla mindre bra är billiga. Det går att hitta bra produkter för mellan 80 och 100 kronor. Det finns dock även bra eyeliners som kostar mellan 200 och 300 kronor. Det är en spridd prisbild och det gäller helt enkelt att hitta sin favorit bland alla olika varianter som finns i butikerna.

✅ Vad bör man tänka på när man målar på eyeliner?

Det första man bör komma ihåg är att man bör ha en tunn linje längst in mot inre ögonvrån. Denna linje bör sedan breddas när man närmar sig den yttre ögonvrån. Om man vill kan man även måla små vingar längst ut. För att detta ska ge ett lyckat resultat är det dock viktigt att man har valt en eyeliner som inte kladdar. Syftet med att måla eyeliner är helt enkelt att ge ögonen en vacker inramning, vilket kan vara bra att tänka på när man betraktar sig själv i spegeln. Det gör det lättare att avgöra om man har åstadkommit ett lyckat resultat.

Källor:

Snabbmeny:
Toppval Eyeliner Vanliga frågor

Vi vill gärna tipsa dig om fler av våra köpguider inom personvård:

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin