Beemoo Hoppgunga

För den som är på jakt efter en stabil hoppgunga kan Beemoo hoppgunga vara ett tänkbart alternativ. Det är inte en av de varianter som erbjuder en mängd specialfunktioner, men det är en produkt som gör just det den är avsedd att göra, det vill säga fungerar utmärkt som en hoppgunga. Den är stadig och stabil och mycket prisvärd. Det här alternativet har kommit att bli förstahandsvalet för många.

Bäst Beemoo Hoppgunga

Snabbmeny:
Toppval Beemoo Hoppgunga


Detta bör du veta om hoppgungan från Beemoo

Hoppgungan från Beemoo är enkel på många sätt, men det gör inte att den inte är bra. Tvärtom. Det här är en produkt som andas kvalitet, om än till ett mycket rimligt pris. Den är tillverkad i bomull, vilket gör den mjuk och bekväm för bebisen att sitta i. Vid köp av denna följer det naturligtvis med stålfjäder och säkerhetslina, så att gungan kan fästas i dörröppningen. Detta sker med hjälp av en karmsax. Gungan i sig är ganska lätt. Den väger bara 1,4 kg. Trots sin egen ringa vikt tål den en belastning på upp till 12 kg. Det gör att de flesta barn kan använda den upp till cirka ett års ålder. Det gör att den fyller sin funktion ypperligt. De flesta barn slutar nämligen använda hoppgungan tidigare än så. Lek i denna brukar främst locka tills barnet lärt sig stå och gå på egen hand.

Detta bör du veta om hoppgungan från Beemoo

När kan Beemoo hoppgunga användas?

När är det då lämpligt att börja använda hoppgungan från Beemoo? Det kan variera från ett barn till ett annat. Rekommenderad minimiålder är, precis som för de flesta hoppgungor, 4 månader. Det gäller dock att komma ihåg att bebisar är individer. Vissa utvecklas fortare än andra, och vissa blir stabila i rygg och nacke fortare än andra. Du ska definitivt inte låta ditt barn använda gungan före 4 månaders ålder, men däremot kan det ibland vara på sin plats att vänta längre än så. Det gäller då främst om ditt barn behöver öka stabiliteten i nacken och ryggen ytterligare en tid efter att han eller hon blivit 4 månader. Det är nämligen viktigt att stabiliteten finns där. Hur länge barnet sedan kan fortsätta använda gungan varierar också. Maxvikten är som tidigare nämnts 12 kg, vilket barn uppnår vid olika åldrar. De flesta barn har dock slutat använda produkten i god tid innan de kommit upp i den vikten.

Toppval Beemoo Hoppgunga 2023

Vi har valt dessa gungor från Beemoo som våra Toppval.

===

===

Att köpa Beemoo hoppgunga

Att köpa Beemoo hoppgunga är enkelt. Du kan snabbt och lätt beställa den från en av de butiker på nätet som säljer den. Det är ofta där du kan köpa den till bäst pris. Du kan dessutom göra prisjämförelser på nätet, så att du ser var priset är lägst för stunden. I de flesta butiker ligger priset på denna produkt runt 350 kronor. Det är med andra ord ingen särskilt dyr produkt, till skillnad från en del mer avancerade hoppgungor som finns på marknaden. Leverans sker vanligtvis inom några dagar efter det att du lagt din beställning. Frakt kan tillkomma, men även detta kan variera från butik till butik.

Att köpa Beemoo hoppgunga

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin