KidKraft leksakskök

Amerikanska KidKraft är ett mycket populärt leksaksmärke. Deras produkter utmärker sig genom att de uppmuntrar barn i alla åldrar att leka, utforska och drömma. I snart 50 år har företaget utvecklat högkvalitativa och innovativa leksaker och möbler för barn som möjliggör kreativa lekar. Deras produkter säljs och älskas av barn i över 90 länder hos fler än 28 000 återförsäljare. KidKraft leksakskök är inget undantag från deras produktutbud. I detta verklighetstrogna kök kan barnen leka och lära sig saker på samma gång. Här kan du läsa mer om KidKrafts populära leksakskök och varför barnen gillar dem.

KidKraft Leksakskök

Snabbmeny:
Alla kök från KidKraft


Om KidKraft leksakskök

KidKraft har vunnit flera olika priser för deras innovativa leksakskök. Företaget erbjuder många olika sorters leksakskök, bland annat ett vitt vintage kök och ett i bohemisk stil. De erbjuder leksakskök i olika storlekar, stilar och färger. Med andra ord finns det ett kök som passar alla små kockar och bagare. Gemensamt för samtliga leksakskök från KidKraft är att de är mycket verklighetstrogna. De ser i princip ut som riktiga kök, men i mindre storlek. Storleken är särskilt anpassade så att alla kökets dimensioner är anpassade efter barnets storlek. Detta gör att barnet känner att det är hans eller hennes eget kök där kreativiteten kan flöda fritt.

De flesta leksakskök från KidKraft är utrustade med kyl, frys, mikrovågsugn, spis, ugn, diskho, skafferi och andra förvaringsplatser. Dörrarna och luckorna kan öppnas och det går att vrida på reglagen samt trycka på knapparna. Deras leksakskök innehåller smådelar och rekommenderas därför oftast för barn över tre år. En detaljerad monteringsanvisning medföljer med alla leksakskök från KidKraft.

Utmärkande egenskaper

KidKraft leksakskök utmärker sig på flera sätt, bland annat genom designen och kvaliteten. Tack vare den verklighetstrogna designen kan barnen verkligen föreställa sig att de har ett eget kök där de kan laga mat, diska och förvara alla tillbehör och leksaksmat.

De vridbara knapparna och möjligheten att öppna alla luckor förstärker känslan av att vara i ett riktigt kök. Designen stimulerar barnens fantasi och kreativitet och gör det lustfyllt att leka. Dessutom håller produkterna mycket hög kvalitet och har en lång hållbarhet. Leksaksköken som är försedda med diskbänk har en avtagbar diskho vilket gör det enkelt att rengöra köket.

KidKraft lekkök 2024

Utvalda barnkök från barnens favorit KidKraft.

Därför älskar barnen KidKraft leksakskök

De allra flesta barn älskar allt som ser verklighetstroget ut, men i mindre storlek. Barn älskar att leka i leksakskök från KidKraft eftersom de kan låta kreativiteten flöda fritt. De kan bland annat använda kökets sladdlösa telefon för att bjuda in gäster på middag, förvara leksaksmat i skafferiet och hänga upp kökstillbehören på väggen. I princip allt som mamma och pappa gör i det riktiga köket kan den lilla mästerkocken göra i sitt egna leksakskök. Alla kökets dimensioner är anpassade efter barnets storlek vilket gör det både kul och praktiskt att leka här.

Om företaget

Amerikanska KidKraft är ett ledande företag inom leksaker och möbler särskilt anpassade för barn. Sedan starten år 1986 erbjuder företaget högkvalitativa leksaker till rimliga priser. Deras motto är att skapa produkter som får barn att utforska och lära sig. Deras leksakskök och dockhus har vunnit priser för deras innovativa design som uppmuntrar barnens kreativitet.

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin