Little Tikes Rutschkana

Är du på jakt efter en stabil och bra rutschkana som du kan köpa till din son eller dotter? Vill du att sommaren och dess lekar ska bli riktigt minnesvärda för den lilla? I så fall bör du ta en titt på Little Tikes rutschkanor. De är både stabila och trygga att använda, och de erbjuder dessutom massor av nöje för det leksugna lilla barnet.

Bäst Little Tikes Rutschkana

Snabbmeny:
Toppval Little Tikes Rutschkana


Little Tikes rutschkana Giant – en riktig favorit

Little Tikes har tagit fram en rutschkana som bär namnet Giant. Den har blivit en riktig favorit. Den har allt som behövs för att tilltala såväl det lilla barnet som dennes föräldrar. Basen är bredare än på många andra modeller, vilket gör att den står extra stadigt. Det är förstås en stor fördel. Dessutom är trappstegen breda, något som gör att det blir enkelt att ta sig upp för stegen. För att förenkla ytterligare har man också satt på en ledstång som barnen kan hålla sig i. Allt för att ge en så trygg och säker upplevelse som möjligt.

Själva kanan är 180 cm lång, vilket nog kan sägas vara alldeles lagom för den lilla kille eller tjej som får sin första egna rutschkana. Denna produkt kan placeras i trädgården eller på en veranda eller annan förhållandevis plan yta. Bäst lämpar den sig förstås för utomhuslek, men det finns också de som väljer att placera den inne i barnrummet. Maxvikten för den som vill åka i denna är 34 kg. Det är inte en lika hög maxvikt som hos vissa andra konkurrenter, men för de små barnen räcker det gott.

Toppval Little Tikes Rutschkana 2024

Vi har valt dessa Little Tikes Rutschkana som våra Toppval.
Ställ någon av dessa rutschkanor i trädgården och låt barnen glädjas och ha rolig utomhus hela sommaren.

Andra populära modeller från Little Tikes

Giant är en av de absoluta storsäljarna från Little Tikes, men den är långt ifrån det enda man har att erbjuda. Tvärtom. Utbudet är enormt, och här finns något för alla småbarnsföräldrar som vill ge sina barn något verkligt roligt att leka med. För de allra minsta barnen finns till exempel en liten rutschkana som bara är 70 cm hög. Den kan vara ett perfekt första inköp om du har ett lite försiktigt barn i 2-årsåldern. En fördel med denna lilla produkt är att den kan hjälpa till att skapa mer självförtroende hos det försiktiga barnet, samtidigt som den är billig att köpa.

Alltid kul lek med rutschkanor från Little Tikes

Twin Slide Tunnel Climber

Har du tvillingar, eller barn tätt intill varandra i ålder? Då kan Little Tikes Twin Slide Tunnel Climber vara ett perfekt val. Här sitter de två rutschkanorna bredvid varandra så att båda barnen kan susa ned samtidigt. Dessutom finns en rolig liten tunnel att krypa i för små äventyrslystna barn.

Little Tikes Junior Aktivitetsgym

Om du vill köpa en variant som är något mer än bara en klassisk rutschkana kan du satsa på Junior Aktivitetsgym Naturlig. Som namnet antyder är detta en rutschkana, under vilken du även hittar ett roligt aktivitetsgym som brukar roa de små barnen. Denna produkt rekommenderas från 2 år. Vi misstänker dock att aktivitetscentret kan locka även yngre syskon. Visserligen kostar denna rutschkana mer än renodlade rutschkanor, men du får också mer för pengarna.

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin