Smoby Rutschkana

Vill du ge ditt barn något riktigt roligt att ägna sig åt? Då kan en Smoby rutschkana vara det perfekta inköpet. Väldigt många barn älskar rutschkanor. Kanske har du lagt märke till det hos dina egna barn, och kanske kommer du ihåg det från din egen barndom. Den där pirrande känslan i magen när man sitter där uppe på krönet, redo att kasta sig ut för kanan. Nu är vanligtvis de första rutschkanorna för barn inte särskilt långa eller stora, men för det lilla barnet skapar de inte desto mindre ett härligt pirr i magen. Smoby har flera olika modeller av rutschkanor, vilket gör att du kan hitta något för ditt barn och den ålder han eller hon är i.

Bäst Smoby Rutschkana

Snabbmeny:
Toppval Smoby Rutschkana


Några populära modeller från Smoby

När man ska köpa en leksak till ett barn är A och O att hitta något för den ålder och den utvecklingsfas som barnet befinner sig i för stunden. Det blir inte roligt om leksakerna blir alltför avancerade, men heller inte om de inte erbjuder någon utmaning överhuvudtaget. Så är det förstås även med rutschkanor. Se därför till att välja den rätta rutschkanan. Smoby har mycket att erbjuda barn i olika åldrar, och här ska vi titta på några av de mest populära varianterna.

Smoby rutschkana KS Slide

KS Slide är en liten modell för de yngsta barnen. Den är bara 1,5 meter lång, vilket gör att den blir alldeles lagom som första rutschkana. Dess ringa storlek gör att den får plats i vilken trädgård som helst. Faktum är att det till och med går att ha den på altanen eller balkongen för den som bor i lägenhet och saknar trädgård. Det finns också de som väljer att ha rutschkanan inomhus, vilket också fungerar utmärkt.

Super Megaliss

Det här är en annan omtyckt och rolig rutschkana från Smoby. Den är betydligt större än KS Slide. Faktum är att det här är två rutschkanor i en. De två kanorna kan monteras isär, om de ska användas av mindre barn. För de större barnen är dock hela den stora kanan en rolig produkt där de hinner bygga upp mer fart. Kanan klarar en maxvikt på 50 kg, vilket gör att barnen kan åka i denna långt upp i åldrarna.

Toppval Smoby Rutschkanor 2024

Vi har valt dessa Smoby Rutschkanor som våra Toppval.
Dessa kanor är jätteroliga att åka i och är den perfekta uteleksaken. Tillverkade av hög kvalitet i härliga färger.

Liten rutschkana med vattenfunktion

Smoby rutschkana med vattenfunktion är fantastiskt rolig att använda utomhus på sommaren. Det rinner lite vatten upptill, vilket gör att farten blir högre för den som kastar sig ut för kanan. Tro bara inte att det här bara är en kana för de äldre barnen. Tvärtom. Det här är en liten rutschkana som passar utmärkt för små barn som är cirka 2-3 år. Trots att vattnet gör att det går snabbt är banan så kort att det inte hinner gå alltför snabbt för att det lilla barnet ska bli skrämt. Nej det här är en fantastiskt rolig leksak för utomhuslek när de varma sommardagarna kommer. Det går även att använda den tillsammans med en pool, naturligtvis under övervakning av en förälder eller annan vuxen.

Smoby rutschkana med vattenfunktion

Bild på vår redaktör
Redaktör

Tomaz är vår redaktör här på Letsbuyit.se och skriver artiklar & guider i flera av våra kategorier. Han har utbildning som ingenjör i grunden och en fil.kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet.
Han är allmänbildad, har ett stort tekniskt intresse och håller sig uppdaterad inom det mesta.
Du når Tomaz på tomaz@letsbuyit.se - Linkedin